Motive de îngrijorare pentru Mirel Rădoi? Ce se va întâmpla cu Cristi Bălgrădean, după revenirea lui Giedrius Arlauskis la CFR Cluj: „E un portar de mare clasă!”

2 luni in urmă 1

Giedrius Arlauskis, portarul lituanian în vârstă de 33 de ani, este aproape de o revenire în Liga 1, la CFR Cluj, iar Basarab Panduru este de părere că postul lui Cristi Bălgrădean (32 de ani) este amenințat.

La începutul acestei luni, Giedrius Arlauskis a fost dat afară de la Al Shabab, pentru ca arabii să îl înregistreze pe atacantul nigerian Ighalo, trecut și pe la Manchester United, în contextul în care regulile din campionatul saudit permit legitimarea a doar șapte jucători străini.

Campioana CFR Cluj l-a transferat pe Cristi Bălgrădean (32 de ani) ca înlocuitor al lui Giedrius Arlauskis și îl mai are în lot pe polonezul Grzegorz Sandomierski, în vârstă de 31 de ani.

Basarab Panduru, despre revenirea lui Giedrius Arlauskis la CFR Cluj

Cristi Bălgrădean a devenit titular incontestabil la CFR Cluj, iar Basarab Panduru îl vede ca pe o soluție pentru echipa națională, după retragerea lui Ciprian Tătărușanu și a lui Costel Pantilimon. Totuși, această șansă va scădea în momentul în care va fi trecut pe banca de rezerve, ca urmare a revenirii lui Giedrius Arlauskis la echipă. Și așa crede că se va întâmpla, având în vedere istoricul portarului lituanian și palmaresul acestuia.

„Arlauskis e un portar de mare clasă, a câştigat campionate şi cu CFR, şi cu FCSB. Îl aduci pe Arlauskis, de ce? Bălgrădean ar putea fi între ăia trei portari chemaţi de Rădoi? Acum mi se pare că Rădoi nu mai poate să cheme un portar pe care echipa lui nu-l consideră bun. Nu are încredere totală în el. Arlauskis ţi-a dat dreptul să ai încredere în el. Probabil că asta se va întâmpla, vine Arlauskis, apără şi Bălgrădean trece pe bancă”, a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

8 meciuri a jucat Giedrius Arlauskis pentru Al Shabab, în actuala ediție a primei ligi din Arabia Saudită. 1.5 milioane de euro este cota de piață a lui Giedrius Arlauskis, potrivit Transfermarkt. 28 de meciuri a jucat portarul lituanian pentru CFR Cluj, în sezonul trecut al Ligii 1. FC Džiugas, Siauliai, Unirea Urziceni, Rubin Kazan, FCSB, Watford, Espanyol, CFR Cluj și Al Shabab sunt echipele pentru care a evoluat până acum Giedrius Arlauskis. 7 trofee a cucerit portarul lituanian în România: 3 titluri de campion cu CFR Cluj, un titlu cu FCSB și unul cu Unirea Urziceni, o Cupă a României cu FCSB și o Supercupă cu CFR Cluj.

The post Motive de îngrijorare pentru Mirel Rădoi? Ce se va întâmpla cu Cristi Bălgrădean, după revenirea lui Giedrius Arlauskis la CFR Cluj: „E un portar de mare clasă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă