Moțiunea lui Ludovic Orban. Pe ce mizează liderul PNL în lupta împotriva lui Florin Cîțu (DOCUMENT)

2 luni in urmă 21

Ludovic Orban, președintele PNL Ludovic Orban, președintele PNL

Ludovic Orban mizează pe tradiția liberală, pe specificul național,tradițional, religios creștin, multicultural, multietnic pentru a câștiga un nou mandat în fruntea PNL. Documentul de 40 de pagini, intitulat "Forța Dreptei", va fi prezentat public joi seară.

JOI, 19 AUGUST 2021, 17:18

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„Am luat decizia de a candida pentru că ştiu că am capacitatea, energia, forţa, priceperea și dăruirea pentru a duce, în continuare, Partidul Naţional Liberal spre noi victorii politice în interesul României. Pentru mine, bătălia pentru funcția de Președinte al Partidului Național Liberal nu este o bătălie personală, este o bătălie pentru principii, pentru valori, pentru a menține Partidul Național Liberal așa cum a fost din 1875, un partid al neamului românesc, un partid de oameni care își iubesc țara, un partid de oameni care pun pe primul plan interesul României, un partid care s-a identificat cu toate marile realizări ale României în istoria modernă și așa trebuie să rămână Partidul Național Liberal. Noi, Partidul Național Liberal, trebuie să avem această componentă naţională, trebuie să ne bizuim pe rădăcinile puternice pe care le avem în tot ceea ce înseamnă personalitate, tradiţie, cultură a poporului român”, se spune în moțiunea depusă de Ludovic Orban.

„Garantez că voi fi implicat pentru ca toate aceste proiecte să fie realizate, pentru a ne prezenta în 2024 în fața electoratului cu ele, și a arăta că ne-am îndeplinit angajamentele. Voi fi alături de toate organizațiile noastre, oricând vor avea nevoie de mine, în prima linie a bătăliei politice, în toate campaniile pe care le vom derula în următorii 4 ani de zile. Voi fi în continuare un garant al unității Partidului Național Liberal pentru că am demonstrat de-a lungul întregii cariere că pentru mine unitatea Partidului Național Liberal a fost fundamentală și baza oricărui succes pe care l-am avut împreună. Am încredere în viitorul Partidului Național Liberal, am încredere în viitorul României”, mai precizeaza liderul PNL.

TEXTUL INTEGRAL AICI.

Moțiunea lui Ludovic Orban are 40 de pagini.

Ludovic Orban și Florin Cîțu vor candida pentru funcția de președite PNL la Congresul formațiunii, care va avea loc pe 25 septembrie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă