Moțiunea de cenzură înainte de Congresul PNL 

2 luni in urmă 33

Marcel Ciolacu, președintele PSD / Foto: Inquam Photos Marcel Ciolacu, președintele PSD / Foto: Inquam Photos

Prima opțiune a PSD este moțiunea de cenzură încă din primele zile ale sesiunii parlamentare. Atacul Opoziției la Guvernul Cîțu precede astfel Congresul PNL. 
Votul împotriva unui guvern al scumpirilor, al îndatorării țării peste măsură, este un act patriotic, a explicat președintele PSD, Marcel Ciolacu, într-o emisiune TV.

VINERI, 27 AUGUST 2021, 09:45

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Liderul social democrat a arătat că va fi o decizie în forurile de conducere lărgite ale partidului care se va lua luni, 30 august, în pregătirea sesiunii parlamentare. 

"Eu o să le propun colegilor mei ca, la începutul sesiunii parlamentare, să nu ţinem cont de ce au ei acolo, mascarada aia de congres, să ţinem cont numai de ce se întâmplă în economie, de nivelul de trai al românilor şi să depunem la începutul sesiunii moţiunea de cenzură. În acest moment, am început discuţiile cu cealaltă formaţiune care se află în Opoziţie, AUR, şi ne-am pus de acord să susţinem împreună această moţiune. Spre ce ne îndreptăm românii nu pot să suporte. Cred că e cazul ca şi cei aflaţi în USR, şi cei aflaţi în PNL, în UDMR şi în Grupul minorităţilor să facă un act patriotic şi să voteze demiterea acestui guvern", a declarat președintele PSD.

Citește continuarea pe realitateadinpsd.net.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă