Motanul Ponzu, vedetă pe Instagram, a murit după ce un băieţel i-a rupt ghearele şi l-a târât cu lesa, într-un parc din New York

1 săptămână in urmă 29

Ponzu, motanul devenit vedetă pe Instagram, a murit după ce un băiat de 13 ani i-a tras lesa, l-a târât pe asfalt şi i-a rupt ghearele, provocându-i un atac de cord, în timp ce se afla în parc alături de stăpânii săi. Incidentul a dus la o altercaţie violentă între familia băiatului şi proprietarii felinei.

Motanul Ponzu

Galerie (8)

Faimosul motan era plimbat în parc de stăpâna lui

Instagram/ponzucoolcat

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Un motan devenit vedetă pe Instagram, datorită fotografiilor postate de stăpânii săi, a murit din cauza rănilor suferite în timpul unei altercații într-un parc din New York. Incidentul a stârnit o luptă între mai mulţi trecători care i-a lăsat pe proprietari şocaţi, bătuţi, plini de vânătăi.

Motanul Ponzu era vedetă pe Instagram

Ponzu, care avea 23.000 de urmăritori pe site-ul de socializare, a murit din cauza unui atac de cord în urma incidentului din parcul McCarren, de la începutul acestei luni.

Faimosul motan era plimbat în parc de stăpâna lui, Chanan Aksornnan, în vârstă de 34 de ani, și de iubitul ei împreună, cu celelalte animale de companie: un câine, o altă pisică și o pasăre, în data de 4 aprilie.

La un moment dat, un băiat în vârstă de aproximativ 12 ani s-ar fi împiedicat de lesa lui Ponzu. Chanan susține că băiatul a tras în mod intenționat lesa, târând pisica pe asfalt și smulgându-i ghearele, înainte de a-l arunca în aer. Ponzu, care avea o afecțiune cardiacă, a suferit un infarct și a murit la fața locului.

Acest lucru a dus la o altercație între proprietarul lui Ponzu și familia numeroasă a băiatului, care a devenit ulterior violentă cu aceştia. Filmările făcute cu telefonul mobil o arată pe tânără la pământ, lovită cu pumnii şi picioarele de mai mulţi oameni, timp în care un alt bărbat îi trage câinele de coadă. Iubitul acesteia ar fi fost de asemenea rănit în timpul atacului.

„Familia nu numai că nu a oferit nicio scuză şi nu a arătat remuşcări. Au început imediat un abuz verbal care a devenit un atac fizic” a povestit Chanan, potrivit Daily Mail.

Într-o declarație prin care îi anunța moartea, proprietarii lui Ponzu au scris:

„Dragi prieteni - cu o tristețe și o durere imensă vă aducem la cunoştinţă această veste tragică: iubitul nostru Ponzu a murit în Duminica Paștelui după ce a suferit un șoc și mai multe răni din cauza unui incident din parcul nostru.

Suntem traumatizați, fără cuvinte, cu inima frântă. Familia noastră a fost agresată fizic în acea zi și există o anchetă a poliției în așteptare pentru a găsi și a acuza făptașii care nu au arătat nici o empatie pentru animale și nici pentru oameni. Ne simțim jefuiți. Ponzu a fost luat de la noi prea devreme. Avea doar 3 ani și 4 luni. Ne-am pierdut iubitul băiat. Ponzu a fost unic, special. Ne-am îndrăgostit de el de la prima vedere. Era blând, grijuliu, iubitor, jucăuș și frumos. Era curios și iubea să fie în aer liber. Era bine instruit. A adus bucurie și zâmbet unor milioane de oameni de pe tot globul.

Da, inima lui era fragilă și am învățat cum să-l ţinem într-o stare bună de sănătate și de spirit prin tandrețe, dragoste și îngrijiri medicale zilnice. Era atât de fericit călătorind cu noi pe Coasta de Vest chiar săptămâna trecută. Nu am fost pregătiți pentru felul în care a părăsit lumea aceasta. Îl vom iubi și îl vom prețui pentru totdeauna. Odihnește-te în pace pe frumosul nostru băiat."

Poliția a confirmat că este în căutarea femeii care a lovit-o în repetate rânduri pe Chanan, descrisă ca fiind „o femeie albă hispanică, de 1.70 cm şi 90 de kilograme, cu părul roşcat prins în coadă”. Nu s-au făcut încă arestări.

„Duminică, 4 aprilie 2021, în jurul orei 17.00, poliția a răspuns la un apel 911 privind un incident în parcul McCarren, în limitele secției 94. La sosire, poliția a fost informată de o femeie în vârstă de 34 de ani care ar fi avut o dispută cu o femeie necunoscută, hispanică, când suspectul a lovit-o cu piciorul şi pumnii provocându-i mai multe tăieturi şi vânătăi. Un bărbat în vârstă de 50 de ani a intervenit în dispută și a fost lovit cu un pumn în față, provocându-i o lacerare nazală. Suspectul a fugit apoi de la faţa locului” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din New York.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă