Moş Crăciun este vaccinat şi gata de treabă, asigură imunologul Anthony Fauci

2 luni in urmă 30

Moş Crăciun este gata de treabă şi va putea aduce în siguranţă cadouri copiilor care au fost cuminţi, a dat asigurări imunologul Anthony Fauci,”domnul COVID-19″ de la Casa Albă, care s-a dus la Polul Nord pentru a-l vaccina pe Moş împotriva noului coronavirus, transmite Agerpres.

„M-am ocupat de asta pentru voi pentru că mi-era teamă că veţi fi nemulţumiţi”, a spus el, răspunzând la întrebările copiilor îngrijoraţi dintr-o emisiune TV adresată familiilor care doreau să afle dacă Moş Crăciun va putea intra în siguranţă în casele americanilor pe 25 decembrie.

Moş Crăciun este vaccinat şi gata să ducă copiilor cadourile

„Am făcut călătoria la Polul Nord, m-am dus acolo şi l-am vaccinat eu însumi pe Moş Crăciun. I-am măsurat nivelul de imunitate şi este pregătit să plece”, le-a explicat copiilor Anthony Fauci.

„Poate coborî pe horn, poate lăsa cadourile, nu aveţi de ce să vă temeţi”, a asigurat el.

Vestea bună adusă de doctorul Fauci survine în contextul în care numeroase ţări din întreaga lume se confruntă cu o creştere a cazurilor de COVID-19. Dintre acestea se remarcă Marea Britanie şi Italia, ţări care au decis să înăsprească măsurile restrictive în perioada sărbătorilor de iarnă.

Citeşte şi: Melania şi Donald Trump în ultima fotografie oficială de Crăciun în calitate de cuplu prezidenţial

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă