Moş Crăciun a venit mai repede la copii cuminţi din Orăştie. Poliţia Locală l-a însoţit pe tot parcursul drumului

4 săptămâni in urmă 30

Anul acesta, Moş Crăciun a venit mai repede la copii cuminţi din Orăştie. Şi pentru că zăpada nu a ajuns încă în oraş, simpaticul bătrân a sosit de data aceasta nu într-o sanie, ci într-o trasură trasă de doi cai albi. Poliţia Locală l-a însoţit pe tot parcursul drumului pentru ca toate darurile să ajungă în siguranţă la cei mici.

Copiii din Orăştie trebuie să fi fost foarte cuminţi, anul acestea, deoarece Moşul a ajuns la ei mai devreme. El a fost zărit pe străzile din oraş într-o sanie frumoasă trasă de doi cai. Cu sacul plin de bunătăţi, nu a stat pe gânduri şi a început să împartă cadouri.

Băieţel: Foarte multe dulciuri.

Reporter: Dar ai fost cuminte?

Băieţel: Foarte cuminte.

Reporter: Și te bucuri că te-ai întâlnit cu el acum?

Băieţel: Da. Mă bucur.

Pe lângă dulcuri, moşul le-a oferit şi diplome copiilor care i-au trimis scrisori sau desene. Cei mici l-au răsplătit cu poezii şi colinde. Iar când vine vorba de cadouri, Moşul nu s-a rezumat doar la jucării. Pentru ca daruruile să ajungă cu bine la destinaţie, acesta a avut şi ajutoare.

Dumitru Marius Moș – Poliția Locală Orăștie: De dată această, misiunea poliţiei locale a fost una mai specială. L-a însoțit pe tot traseul pentru a împărți darurile copiilor cuminți.

Dragii mei, vine Moşul pe la voi! Bună seara! Sărbători fericite la toată lumea!

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă