Moruţan şi Cicâldău sunt gata să doboare toate aşteptările. Agenţi din TOP 5, prezenţi la Istanbul. Anunţul turcilor

3 săptămâni in urmă 39

  • Liga 1: Farul - FCSB, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Meciul va reprezenta o oportunitate reală pentru Moruţan şi Cicâldău să se remarce, întrucât partida va fi urmărită de scouteri din campionatele de top ale Europei, veniţi special pentru a urmări câţiva fotbalişti ai lui Fatih Terim. Patru dintre cele cinci campionate TOP 5 vor avea reprezentanţi la meciul Galatei.

Şansă uriaşă pentru Moruţan şi Cicâldău! Cei doi pot prinde un transfer într-un campionatd e top

Conform publicaţiei turceşti Fotomac, la meciul de pe Nef Stadium două cluburi din Franţa îşi vor trimite reprezentanţi. De asemenea, un scouter a fost trimis şi de către un club din Anglia, Italia sau Spania. 

Potrivit aceleiaşi surse, cinci fotbalişti ai lui Galatasaray vor fi analizaţi cu atenţie la meciul din Europa League, printre care şi cei doi români: "Reprezentanţii care vor urmări partida de pe stadion vor fi atenţi la nume precum Marcao şi Akturkoglu, dar în special la Cicâldău, Moruţan şi Berkan, care au avut evoluţii la nivel înalt în acest sezon".

  • 6, 5 milioane de euro a plătit Galatasaray pe Cicâldău
  • 3,5 milioane de euro plăteşte Galata pentru Moruţan. Cu bonusuri, suma poate ajunge la 5,7 milioane de euro

Jose Mourinho vrea să aducă la AS Roma un coleg de-ai lui Moruţan şi Cicâldău

Este de așteptat ca gruparea de pe Stadio Olimpico să aibă o nouă campanie spectaculoasă de achiziții la iarnă, întrucât noii conducători americani vor să-i pună la dispoziție cât mai multe resurse lui "The Special One".

Află ce stă cu adevărat la baza societății americane. Mit sau manipulare? Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Potrivit site-ului onefootball, Marcao reprezintă una dintre țintele lui Mourinho pentru perioada de transferuri din iarnă. Brazilianul este coechipierul lui Moruțan și Cicâldău la Galatasaray, iar evoluțiile sale bune l-au adus în atenția mai multor cluburi importante din Europa.

Marcao mai are contract cu "Cim Bom Bom" până în vara anului 2024, însă turcii i-ar putea da drumul în schimbul unei sume de aproximativ 10 milioane de euro.

De asemenea, Claudiu Petrila (20 de ani) ar fi şi el în atenţia Romei şi sunt ceva şanse să se realizeze dacă ţinem cont de relaţia dintre celebrul antrenor şi Ioan becali.

Etichete: galatasaray , olimpiu morutan , alexandru cicaldau , galatasaray lokomotiv moscova
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă