"Moruțan nu va termina liceul niciodată!" Perla FCSB-ului nu și-a luat diploma de bacalaureat

2 luni in urmă 1

Liga 2: Universitatea Cluj - Dunărea Călărași, marți, 16:45, Digi Sport 1

UCL: Zenit - Borussia Dortmund, marți, 19:55, Digi Sport 1

Olimpiu Moruțan (21 de ani) se află la cel mai bun sezon al carierei și a devenit o piesă importantă în angrenajul lui Toni Petrea la FCSB. Transferat de la FC Botoșani în 2018, mijlocașul este unul dintre jucătorii care i-au rămas la inimă patronului moldovenilor, Valeriu Iftime. Acesta regretă că Moruțan nu i-a ascultat sfaturile și nu și-a luat diploma de bacalaureat.

"Am avut o slăbiciune pentru Moruțan, dar acum nu mă mai bagă în seamă. A greșit că nu a terminat liceul. Și nu-l va mai termina niciodată! Nu va mai da BAC-ul. Crezi că mai învață el geografie și matematică? Niciodată! I-am zis să mai stea o jumătate de an la mine. Să dea BAC-ul și apoi poate pleca liniștit.

N-a vrut! Am făcut puțin mișto de el și nu m-a mai băgat în seamă. Dar e jucător de număr 10. Dacă va continua așa și nu și-o va lua în cap, poate fi un transfer pe o sumă uriașă. FCSB are o echipă de bijuterii", a spus Valeriu Iftime, pentru GSP.ro.

Valeriu Iftime speră să mai obțină două milioane de euro dintr-un eventual viitor transfer al lui Olimpiu Moruțan

FC Botoșani a încasat peste un milion de euro în total, pentru transferul lui Olimpiu Moruțan la FCSB, însă finanțatorul moldovenilor a mai păstrat procente dintr-un eventual viitor transfer, care se pot converti în câteva milioane de euro.

"Mai am niște clauze pe acolo. Totuși, când l-am dat, l-am dat cu inima. Că pe oamenii ca Gigi nu-i prostești la bani, au miros. Ar fi un câștig formidabil să mai luăm două milioane. Acum nu-l ia nimeni cu 10 milioane, cum speră patronul de acolo. Poate 3-4 milioane. Dacă mai joacă așa un an de zile și ajunge număr 10 în naționala mare, atunci crește.

E cel mai bun dribleur, n-o face cu efort ca Stanciu sau Hagi jr., Moruțan te prostește. Plus că e altruist, asta e nativ. Parcă n-ar vrea să se vândă. Bravo lui! Poate fi cel mai scump transfer din România", a concluzionat Iftime.

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a aflat, în urma unei discuții cu agentul Florin Vulturar, că pentru mijlocașul ofensiv de 21 de ani există oferte clare de la Inter Milano și o grupare din Olanda, care ar oferi chiar o sumă mai bună decât cea pe care italienii sunt dispuși să o plătească. Iftime a transmis că prețul pe care l-ar solicita Gigi Becali pentru Olimpiu Moruțan este 10 milioane de euro.

3 goluri și 9 pase decisive a reușit Olimpiu Moruțan în acest sezon, pentru FCSB800 de mii de euro este cota de piață a lui Moruțan, potrivit Transfermarkt59 de meciuri, 2 goluri și 5 assist-uri sunt cifrele mijlocașului în tricoul celor de la FC Botoșani12 jocuri a adunat Moruțan pentru reprezentativa U21 a României Etichete: valeriu iftime , olimpiu morutan , transfer morutan , morutan bac
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă