"Moruțan a greșit foarte multe mingi!". Ilie Dumitrescu a remarcat un singur jucător ofensiv la România U21

1 lună in urmă 2

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

După primele 45 de minute, Ilie Dumitrescu a comentat prestația lui Olimpiu Moruțan, de la care spune că are așteptări foarte mari.

"Moruțan a greșit foarte multe mingi!". Ilie Dumitrescu a remarcat un singur jucător ofensiv la România U21

Analistul Digi Sport a spus că mijlocașul de la FCSB nu s-a ridicat la un nivel foarte bun la Budapesta și a prezentat câteva soluții pentru repriza secundă.

"Pe partea dreapta execută Moruțan, pe partea stângă execută Ciobanu. A fost activ, a greșit foarte multe mingi, nu a fost eficient. Mățan a fost activ, a făcut superioritate, a fost cam singurul din atac care a pus probleme.

Eu mă aștept la foarte multe de la Moruțan. Pe bancă ai Cîmpanu, Petre, Octavian Popescu, căruia, deocamdată, nu i s-au dat șanse. E un jucător care poate aduce plusul pe ultimii 20 de metri", a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

România U21, echipa de start cu Ungaria U21: Vlad - Haruț, Ciobotariu, Pașcanu, Boboc - Olaru, Marin, Ciobanu - Moruțan, Ganea, Mățan

Lotul României la EURO 2021

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgovişte), Mihai Eşanu (Dinamo Bucureşti)

Fundaşi: Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Denis Haruţ (FCSB), Alexandru Paşcanu (Ponferradina/Spania), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Drăguşin (Juventus/Italia), Raul Opruţ (AFC Hermannstadt), Radu Boboc (FC Viitorul)

Mijlocaşi: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgovişte), Răzvan Oaidă (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Olimpiu Moruţan (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Alexandru Măţan (Columbus Crew/SUA)

Atacanţi: George Ganea (FC Viitorul), Adrian Petre (UTA Arad)

Selecţioner: Adrian Mutu

Etichete: romania u21 , ilie dumitrescu , olimpiu morutan , euro 2021 , ungaria u21
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă