Mortul-viu a înviat în instanță, dar mai are de trecut un hop

3 săptămâni in urmă 3

De Clara Mihociu.
Publicat: 21.03.2021, 10:54.
Actualizat: 21.03.2021, 10:53

Bărbatul din Iași care a fost declarat mort din greşeală, anul trecut, este pe cale să învie și în acte. Judecătorii i-au admis cererea de anulare a certificatului de deces. Mai are însă un hop de trecut. 

Urmează ca în 30 de zile, primăria să nu depună o contestație la această primă decizie a instanței din Răducăneni. Asta pentu ca bărbatul să poată să-și obțină apoi documentele prin care să arate că este viu.

Într-advăr a dovedit deja asta cu propria sa prezență la proces, faptul că nu a murit, singurul document valabil în acest moment este certificatul de deces. Dacă nu se depune contestație, el va putea obține amânarea acestui certificat.

Confundat cu un alt bărbat

Totul a început la sfârșitul anului trecut, atunci când rudele au confundat trupul unui alt bărbat găsit decedat cu această rudă a lor. Au făcut apoi și înmormântarea, dar bărbatul a revenit acasă după aproximativ o lună și a început din acel moment procesul pentru a putea să demonstreze că este viu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

social observatorweekend06 iasi mort certificat
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă