MONSTER CHALLENGE SĂRULEȘTI powered by NETBET 2021

1 lună in urmă 385

MONSTER CHALLENGE SĂRULEȘTI powered by NETBET 2021. Cei mai mari pescari ai țării sunt provocați la o foarte specială partidă de pescuit pe lacul Sărulești, un loc deja cunoscut între iubitorii pescuitului pentru specimenele imense de pești pe care le adăpostește.

Competiția va avea loc în perioada 8-10 octombrie 2021, iar la start sunt așteptate în jur de 25 de echipe de câte doi pescari, pentru a-și disputa Cupa, un mare premiu de 5.000€, dar și alte premii de valoare mai mică.

Este o adevărată provocare chiar și pentru cei mai pricepuți, deoarece turneul premiază doar capturile de morun de peste 2 metri lungime. Este locul perfect pentru o competiție aprigă, dar și pentru o experiență inedită, care cu siguranță că va crea multe amintiri plăcute participanților.

Mai mult decât un turneu, Monster Challenge Sărulești powered by NetBet va fi un loc perfect pentru a lega noi prietenii și pentru a da naștere multor povești pescărești cu iz de adevăr.

Taxa de participare este de 600€/echipă, iar cazarea concurenților în timpul concursului se face la casa de oaspeți din Sărulești Sat, dar și la rulotă sau cort.

Cei interesați să participe sunt invitați să sune la dl. Dan Constantin, la numărul 0721.212.296. Tot același număr poate fi apelat pentru detalii despre regulamentul complet și orice altă informație legată de turneu.

Lacul Sărulești se află în județul Călărași, la aproximativ 50 de kilometri Est de București. S-a format în anii 80, în urma amenajărilor hidroelectrice din zonă, iar astăzi se întinde peste 400 de hectare și o lungime de aproximativ 20 de kilometri.

De-a lungul anilor, pe lacul Sărulești au fost stabilite mai multe recorduri de pescuit sportiv.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă