Monica Pop, sfatul care va scoate din sărite autoritățile. Ce trebuie să facă românii de sărbători: „Este un popor în depresie”

3 luni in urmă 13

Monica Pop a vorbit duminică seară despre ce ar trebui să facă românii cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Prezent într-o intervenție la Romania TV, medicul oftalmolog a exprimat câteva impresii despre efectele pe care declarațiile despre noul coronavirus le au asupra oamenilor.

Adevărul despre medicamentele care tratează COVID-19

Monica Pop consideră că cetățenii sunt bulversați cu privire la rapiditatea cu care părerile medicilor referitoare la tratamentele anti-COVID se schimbă. Medicul oftalmolog este de părere că aceste medicamente ajută, atâta timp cât o mare parte din populație s-a vindecat.

În plus, pentru a se descătușa puțin de această depresie care a pus stăpânire pe oameni, Monica Pop consideră că românii trebuie să facă ceea ce doresc de sărbători.

Sărbători de iarnă petrecute în pandemieSărbători de iarnă petrecute în pandemie

“85 din 100 de pacienți s-au vindecat de boala asta. Boala, după părerea mea, există. O să vedem și la discuția despre vaccin. Sunt multe întrebări de pus. De sărbători, fiecare familie trebuie să facă așa cum consideră că trebuie să facă. Este un popor în depresie.

Astăzi e bun un medicament, mâine nu mai e. pe cine și cum să mai credem? Eu nu cred că medicamentele acestea au făcut rău. Era normal să se facă un tratament, așa cum s-a putut”, a spus Monica Pop, potrivit RomaniaTV

Ce trebuie să facă cetățenii înainte de a se vaccina

Recent, Monica Pop a sfătuit oamenii care vor să se vaccineze anti-COVID-19 să fie atenți și precauți cu privire la efectele secundare pe care vaccinul le poate avea. Medicul oftalmolog le recomandă cetățenilor o serie de precauții pentur care trebuie să se intereseze.

„CORECT INFORMAȚI?! PROSPECTUL?
OAMENII TREBUIE SĂ ȘTIE :
1. Care sunt CONTRAINDICAȚIILE acestui vaccin? Afecțiuni, sarcină, vârstă, ?!
2. Copiii mici care sunt oricum supuși unei scheme cunoscute de vaccinare, au indicație pt acest vaccin și cum interferă acesta cu celelalte din schemă?
3. Care sunt efectele adverse cunoscute până acum, în ce constau, cât durează și care este incidența lor?
4. Dacă au fost unii pacienți reinfectați ( după cum au afirmat unii specialiști), deci DACĂ BOALA NU DĂ IMUNITATE, VACCINUL DĂ? Pe ce perioadă?
5. Cei care au avut boala MAI FAC VACCINUL? La ce perioadă?
6. Cum putem convinge un pacient căruia i s-a declanșat o altă afecțiune după vaccinare că nu vaccinul este cauza ?(e perfect posibil să nu fie)
7. Când au avut timp să afle că e 94% eficient? Câtor voluntari a fost făcut, când și dacă aceștia nu s-au mai îmbolnăvit?

UN NE-VACCINAT NU ARE CUM SĂ FIE PERICULOS PENTRU CEI DIN JUR DACĂ SuNT VACCINAȚI!”, a fost mesajul transmis de medic, în urmă cu două zile, pe pagina sa de Facebook.

The post Monica Pop, sfatul care va scoate din sărite autoritățile. Ce trebuie să facă românii de sărbători: „Este un popor în depresie” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă