Monica Pop îl desființează pe Vlad Voiculescu: ‘Este un demon’

3 săptămâni in urmă 28

Scandal pe scena politică românească. Reputatul medic Monica Pop aruncă săgeți otrăvitoare către fostul ministru al Sănătății. Ce i-a transmis specialistul în oftalmologie lui Vlad Voiculescu, în cadrul unei emisiuni de la Antena 3.

Medicul Monica Pop îl desființează pe Vlad Voiculescu

Celebrul doctor oftalmolog Monica Pop s-a dezlănțuit la adresa lui Vlad Voiculescu. Specialistul nu s-a mai putut abține și a aruncat cuvinte dure la adresa fostului ministrul al Sănătății și a părintelui acestuia, care a fost implicat într-un accident rutier grav, în urma căruia a murit o persoană.

Ulterior, tatăl lui Vlad Voiculescu a scăpat conform legii de graţiere adoptate de un guvern majoritar PSD. Problema s-a complicat în momentul în care au ieșit noi informații ale cazului la iveală, precum faptul că victimele respectivului accident nu au fost despăgubite aşa cum s-a prevăzut în sentința primită.

Medicul Monica Pop l-a atacat direct pe Vlad Voiculescu, numindu-l pe fostul ministrul al Sănătății este un „demon” și „dușmanul poporului”.

„I-am scris un mesaj în care i-am zis: dumneavoastră nu aveți un tată care să vă dea un sfat pentru prostiile pentru care le faceți în serie. Orice tată spune copilului când greșește. Acum dacă provine dintr-un asemenea mediu care nu au reparat niciodată.

Este dezonorant ceea ce au făcut. Este o creatură sub o înfățișare plăcută și o blândețe aparentă. El este un demon. Este duşmanul poporului, a declarat Monica Pop, în direct, la Antena 3.

Vasile Voiculescu a provocat un accident în urma căruia o femeie a murit

Vasile Voiculescu, tatăl fostului ministru al Sănătății, a fost implicat într-un accident rutier grav la sfârșitul anilor 90. Mai exact, în data de 27 ianuarie 1997, părintele lui Vlad Voiculescu a provocat un accident de mașină pe DN1 între localităţile Ghimbav şi Braşov.

Vasile Voiculescu se afla la volanul unui Tico și a tăiat o linie dublă continuă, ciocnindu-se, de două ori, cu un Oltcit care circula regulamentar. În urma impactului suferit, pasagera care se afla pe locul din față, din dreapta lui Vasile Voiculescu a fost grav rănită și a decedat, ulterior, la spital.

Femeia care conducea mașina Oltcit a fost grav rănită, în urma ciocnirii celor două automobile, și transportată de urgență la spital. S-a demarat o anchetă iar în anul 2019, pe data de 17 octombrie, Vasile Voiculescu a fost grațiat potrivit legii de graţiere adoptate de un guvern majoritar al Partidului Social Democrat.

The post Monica Pop îl desființează pe Vlad Voiculescu: ‘Este un demon’ appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă