Monica Pop, atac fără precedent la adresa lui Florin Cîțu: „Numai penali în politică”

1 lună in urmă 53

Monica Pop se arată extrem de nemulțumită de politica românească, dar mai ales, de persoanele care ne conduc țara. Aceasta a comentat inițiativa alianței USR-PLUS „Fără penali în funcții publice”, sugerând o mică schimbare a sloganului, iar mai apoi folosirea lui în politică. Primul politician de pe lista neagră a medicului este Florin Cîțu, care a ținut ascunse antecedentele penale din tinerețe.

Florin Cîțu, condamnat la două zile de închisoare

Surpriza politicii românești continuă să aibă efecte puternice la mai multe zile de la dezvăluirea ei. Florin Cîțu a recunoscut într-o conferință desfășurată la Palatul Victoria că a condus sub influența băuturilor alcoolice pe vremea facultății, iar polițiștii din SUA i-au dat o amendă de 1.000 de dolari, dar și o pedeapsă de două zile de închisoare pe care a săvârșit-o. Informația a apărut în premieră pe site-ul legalizam.ro, iar surprinzător este faptul că acest lucru s-a întâmplat acum, într-o perioadă tensionată pentru partidul PNL.

„Acum 20 de ani am condus sub influența alcoolului și am plătit o amendă foarte mare. Este interesant că sub patru tururi de scrutin PSD nu a apărut această informație și apare acum, în competiția internă. Eu am condus, a fost o greșeală, am plătit foarte scump, a trebuit să-mi vând și mașina și am mers un an de zile pe jos. Nu e ceva cu care să te mândrești”, a dezvăluit Cîțu.

Monica Pop, critici dure la adresa politicienilor

În fruntea clasamentului rușinii se află, din punctul de vedere al Monicăi Pop, Florin Cîțu, care a pledat nevinovat, în loc să găsească un context optim pentru a-și recunoaște la timpul potrivit greșeala din studenție. Aceasta îl critică pentru minciună și nu pentru infracțiunea comisă, motiv pentru care subliniază ideea că în politică există „numai penali”.

„Trebuie schimbat un singur cuvânt. De la fără penali, la numai penali, pentru că asta se întâmplă. Deci, clar sloganul trebuie să arate așa: Numai penali în politică, pentru tot ceea ce au făcut în utima perioadă.

Cîțu primește nota cea mai proastă. Nu pentru faptul că s-a întâmplat ce s-a întâmplat atunci, ci pentru că a pledat nevinovat și că nu a spus. Este inadmisibil lucrul acesta. Trebuia să găseasă o formulă, să arate și să spună. Faptul că spune și acum că este o contravenție, e ceva revoltător. La comă alcoolică e contravenție

El e cu nota cea mai mică, și apoi toți cei din jurul lui, pentru că uitați-vă ce fac. Deci asta cu Numai penali, trebuie să apară mâine peste tot, ca să înțeleagă că asta se întâmplă”, a spus medicul Monica Pop, miercuri, în exclusivitate la Antena 3.

 

The post Monica Pop, atac fără precedent la adresa lui Florin Cîțu: „Numai penali în politică” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă