Momentul prăbușirii unui avion lângă un liceu, într-un cartier din California. Pilotul și șoferul unui camion au murit pe loc

6 zile in urmă 12

De Veronica Micu.
Publicat: 13.10.2021, 15:20.
Actualizat: 13.10.2021, 15:35

Presa din SUA a publicat imagini care surprind momentul prăbușirii unui avion de mici dimensiuni, într-un cartier din California. Accidentul a avut loc luni și s-a soldat cu doi morți și mai mulți răniți.

Momentul prăbușirii unui avion lângă un liceu, într-un cartier din California. Pilotul și șoferul unui camion au murit pe loc

captura video YouTube

Aparatul s-a prăbușit, luni, în cartierul Santee din San Diego, ucigând un medic cardiolog, care pilota avionul, și un șofer de camion aflat la sol. Alte două persoane au fost rănite, inclusiv o femeie care a fost ajutată de vecini să iasă din casa în flăcări. Dezastrul, însă, putea fi mult mai mare, pentru că impactul s-a produs în apropierea unui liceu, plin de elevi la acea oră.

Momentul prăbușirii avionului în San Diego, filmar de camere de supraveghere

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum avionul, un Cessna bimotor de tp C340, pierde altitudine și se prăbușește în zona locuită. A urmat o explozie și un incendiu, care au distrus două case aflate în zona impactului.

Avionul se îndrepta spre aeroportul Montgomery-Gibbs din San Diego, în momentul prăbușirii.

Cu puțin înainte, un controlor de trafic aerian l-a avertizat pe pilot că zboară la o altitudine prea mică.

Pilotul a fost identificat în persoana medicului cardiolog Sugata Das, potrivit NBC 7.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă