Momentul în care un tânăr de 21 ani din Brașov este înjunghiat de un client, în fața magazinului

3 zile in urmă 5

De Claudiu Loghin.
Publicat: 13.10.2021, 13:45.
Actualizat: 13.10.2021, 13:46

O scenă de violenţă extremă s-a petrecut aseară pe un bulevard din Braşov. Un tânăr de 24 de ani a fost înjunghiat în faţa unui magazin. O cameră de supraveghere a surprins incidentul la care au fost mai mulţi martori. Aceştia au alertat autorităţile şi au chemat salvarea pentru bărbatul rănit. 

Atacatorul a fost prins la scurt timp după momentul agresiunii. S-a constituit o echipă pe baza semnalmentelor furnizate de martori și pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere. Acum, agresorul este anchetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19:30, în fața unui magazin din centrul orașului, între vânzător și client. Conflict iscat a continuat în stradă, unde clientul, un bărbat de 24 de ani, l-a înjunghiat pe vânzătorul în vârstă de 21 de ani. Victima este în stare stabilă, însă a rămas internată la Spitalul Clinic Județean Brașov.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă