Momentul în care un polițist este lovit de un Ferrari, la Bocșa. Bolidul a fost oprit cu focuri de armă. VIDEO

2 luni in urmă 57

Scene halucinante s-au petrecut pe o stradă din Bocșa, județul Caraș-Severin, joi după-amiază, când un polițist a fost luat pe capotă de șoferul unui Ferrari care a refuzat să oprească la semnalul agentului. În cele din urmă, bolidul de lux a fost oprit cu mai multe focuri de armă.

Polițistul luat pe capotă a fost transportat la spital pentru investigaţii. Şoferul autoturismului a accelerat şi a oprit doar după ce un alt agent l-a urmărit şi a tras trei focuri de armă.

"În această după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că un poliţist din cadrul Poliţiei Oraşului Bocşa care dirija traficul rutier pe raza de competenţă a fost acroşat de un autoturism care a refuzat să se conformeze solicitărilor poliţiştilor. Din verificările efectuate s-a stabilit că poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire autoturismului în cauză, acesta ar fi încetinit, apoi ar fi accelerat din nou, moment în care l-ar fi acroşat pe agentul de poliţie care se afla lângă maşina acestuia, solicitându-i conducătorului auto să oprească autoturismul şi să prezinte documentele pentru control”, transmite Inspectoratul de Poliţie al judeţului Caraş-Severin.

Ferrari oprit cu trei focuri de armă, la Bocșa

Un alt coleg al poliţistului lovit de maşină a pornit imediat pe urmele fugarului, care s-a oprit abia după ce au fost trase focuri de armă.

"În continuare, un alt coleg aflat în dispozitivul de menţinere a ordinii publice a executat trei focuri cu armamentul din dotare, autoturismul fiind oprit după aproximativ 400 de metri de către un alt echipaj de poliţie”, a explicat IPJ Caraş-Severin.

Poliţistul rănit a fost transportat la spital pentru o examinare şi acordarea asistenţei medicale.

Șoferul cu Ferrari este un bărbat de 42 de ani din Reșița

Ulterior, conducătorul auto a fost identificat, acesta fiind un bărbat de 42 de ani din Reşiţa. El a fost dus la sediul poliţiei pentru cercetări. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Totodată, a fost informată unitatea de parchet competentă, pentru a dispune desemnarea unui procuror care să coordoneze ancheta.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă