Momentul în care tânărul din București s-a aruncat în gol de pe acoperiş. Fosta iubită a asistat la scenă

1 lună in urmă 2

Un tânăr de aproape 30 de ani din Capitală s-a aruncat în gol de pe acoperişul unei clădiri cu patru etaje, în urma unei decepții în dragoste. Atenție, înformaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional.

Iubita lui venise la fața locului, pentru a încerca să-l convingă să renunțe, însă tânărul a refuzat orice dialog, potrivit informațiilor venite pe Fii Observator La un moment dat, acesta a sărit în gol de pe acoperișul căminului pentru studenți, sub ochii salvatorilor și ai martorilor Paramedicii au început imediat manevrele de resuscitare, în încercarea de a-i salva viața

Mai multe detalii despre acest caz aflați la Observator 19.

Din primele informaţii se pare că bărbatul ar fi suferit din cauză că ar fi fost părăsit de iubită.

Timp de trei ore tânărul a stat pe acoperişul imobilului. Nu a avut nicio o revedicare, cel puțin nu una de ordin material, deşi negociatorii au discutat cu el zeci de minute.

Zona, împânzită de pompieri, polițiști și ambulanțieri

La fața locului au sosit mai multe echipaje de intervenție, inclusiv cu o autospecială tip "punct de comandă", pentru a-l determina să coboare jos în siguranță.

În apropiere de tânăr se poziționaseră și cei de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale (SIAS), care au așteptat momentul oportun pentru a acționa. A fost însă prea târziu.

Tânărul nu s-a îndepărtat nicio clipă de acoperișul clădirii, ci s-a tot plimbat agitat, asta în timp ce negociatorii încercau să stabilească o cale de comunicare.

Potrivit informațiilor obținute de Observator, acesta ar fi obișnuit să consume stupefiante.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

tanar tanar atuncat in gol bucuresti
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă