Momentul în care Roy Keane l-a ignorat pe selecționerul Irlandei. Motivul? Diego Maradona!

1 month ago 10

Cupa României: Csikszereda - UTA Arad, luni, 14:00, Digi Sport 1

Liga a 2-a: Dunărea Călărași - Turris-Oltul Turnu Măgurele, marți, 16:45, Digi Sport 1

Într-o intervenție la Sky Sport, carismaticul fost mijlocaș de pe Old Trafford a declarat că regretă că n-a apucat să-l înfrunte pe teren pe căpitanul campioanei mondiale din 1986, dar a avut șansa să-l privească de la o distanță de câteva bătăi de inimă. 

Roy Keane se afla la naționala Irlandei, pentru un meci amical cu Spania, la Seviila, iar trupa lui Jackie Charlton se pregătea la baza formației Sevilla, grupare la care Maradona ajunsese după ce își încheiase perioada la Napoli, unde a devenit dublu campion în Serie A. 

Amintirea lui Roy Keane cu Maradona, în Sevilla 

Cum Irlanda abia terminase sesiunea de antrenament, câțiva jucători au rămas lângă gardurile altui teren de antrenament, pe care se antrena chiar Maradona, pe atunci în echipa andaluzilor. 

"Jackie Charlton s-a enervat și ne-a spus să urcăm în autocar, dar noi stăteam să ne uităm la Maradona. I-am spus: <<Nu, nu, noi privim ce face Maradona!>>. Se antrena executând lovituri libere, făcea tot felul de trick-uri cu mingea. A fost un geniu și am nenumărate amintiri frumoase cu el. 

De fapt, eu m-am îndrăgostit de fotbal în timpul Campionatului Mondial din 1982, acolo l-am văzut pentru prima dată pe Diego, la televizor", a povestit Roy Keane, pentru Sky Sport. 

Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie

Vestea că Maradona a murit la vârsta de 60 de ani a bulversat întreaga planetă. 

Diego Maradona a suferit un stop cardiac și a fost transportat de urgență la spital, anunță presa din Argentina.

Fostul mare fotbalist a decedat după un stop cardiorespirator - el a fost luat cu ambulanța de la locuința din localitatea Tigre și transportat la spital.

Maradona se lupta cu depresia, dar și cu dependența de alcool. După operația pe creier, ”El Pibe D'oro” a fost externat și se afla la casa lui din Tigre, acolo unde era îngrijit de familie.

Etichete: maradona , diego maradona , roy keane , jackie charlton
Read Entire Article

Powered By Seo Tools