Momentul în care rachetele rusești lovesc năpraznic barajul din Krivoy Rog. Străzile orașului au fost inundate VIDEO

1 săptămână in urmă 17

Joi, 15 Septembrie 2022, ora 13:51

2 citiri

Rusia a atacat orașul Krivoy Rog pe 14 septembrie, iar atacurile cu rachete asupra barajului au dus la inundarea străzilor.

Rușii au tras șapte până la opt rachete spre baraj și împrejurimile orașului Krivoy Rog, loviturile a două dintre ele a fost filmată de martori oculari.

Bărbatul care filmează reușește să spună că recent au fost lovituripe podul Karachunovsky, după care se aude zgomotul unei rachete ce se apropie.

„Ceva zboară din nou”, strigă un martor ocular în videoclipul postat pe canalul Ukraine 365 Telegram, sfătuind să-și acopere urechile.

Pe înregistrare se aud două explozii, după care martorul fuge spre mașină. După atacul inamicului, străzile din Krivoy Rog au început să se inunde, nivelul râului Ingulets a crescut. Apa din barajul străpuns de rachetă s-a scurs cu o viteză de 100 de metri cubi pe secundă.

După atacul rușilor asupra Krivoy Rog, Vladimir Zelensky a promis că dușmanilor li se va oferi un „răspuns corect”.

Citeste si:

Răzbunarea lui Putin pentru eșecul de pe front. 8 rachete, lansate asupra orașului natal al lui Zelenski VIDEO

Rusia a lansat miercuri, 14 septembrie, opt rachete asupra orașului ucrainean Krivoi Rog, din sudul-estul țării, relatează The Guardian. Potrivit oficialilor ucraineni, rachetele au vizat...

 „Sunteţi nişte molâi care duc un război împotriva civililor”

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a acuzat Rusia că a lansat un atac cu rachete la Krivoi Rog, ţintind barajul de la acumularea Karachunivske, ”obiective care nu au nicio valoare...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă