Momentul în care o Skoda este spulberată de tren, în Vrancea. O cameră video a surprins impactul teribil

1 lună in urmă 70

De Veronica Micu.
Publicat: 07.05.2021, 10:00.
Actualizat: 07.05.2021, 10:06

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care o Skoda este lovită de un tren în apropiere de gara Sihlea, în județul Vrancea. Din fericire, șoferul și un alt pasager au reușit să iasă înainte ca mașina să fie spulberată.

Momentul în care o Skoda este spulberată de tren, în Vrancea. O cameră video a surprins impactul teribil

Accidentul a avut loc joi la amiază, în Sihlea.

O mașină blocată pe calea ferată a fost lovită în plin de un tren care circula pe relaţia Mărășești - Buzău, momentul impactului fiind surprins de o cameră de supraveghere.

În imagini se vede că șoferul aflat la volan nu se asigură înainte să treacă peste calea ferată și înaintează cu autoturismul, rămânând însă blocat pe șine.

Șoferul și pasagerul au reușit să iasă din mașină cu câteva secunde înainte de impact

Conducătorul auto, dar și pasagerul din dreapta au realizat că trenul este la doar câteva secunde distanță și au ieșit rapid din mașină, înainte de impact.

În urma coliziunii puternice, mașina a fost târâtă pe şine zeci de metri. La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul ISU Vrancea, cu mai multe echipaje de intervenție.

Din fericire, în urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă