Momentul în care Naomi Osaka a ”atins punctul de fierbere” + anunț în lacrimi despre problema sa de sănătate mentală

1 lună in urmă 25

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Sportiva din Japonia a început bine meciul, controlând primul set și o bună parte din al doilea, până la 6-5, când Leylah Fernandez a reușit să facă reabreak-ul și să trimită actul în tiebreak, unde prestația lui Naomi Osaka sub nivelul obișnuit.

Momentul în care Naomi Osaka a ”atins punctul de fierbere” la US Open

La conferința de presă de după meci, Naomi Osaka a recunoscut că game-ul pierdut pe propriul serviciu la 6-5, când avea ocazia să închidă meciul, a reprezentat ”punctul de fierbere” al său, momentul care i-a cauzat excesele de furie care au urmat până la finalul confruntării.

Îmi pare rău că am reacționat așa. Nu știu exact de ce, mi-am tot spus să fiu calmă, dar cred că acela a fost momentul în care am atins punctul de fierbere”, a recunoscut Naomi Osaka.

După ce a pierdut setul doi, în care a și lovit cu racheta de suprafața de joc în repetate rânduri, din cauza celor cinci erori neforțate făcute în tiebreak, Naomi Osaka a plecat direct la vestiare, cu fața acoperită de un prosop.

Galerie Foto

Naomi Osaka ia o pauză de la tenis

În cadrul aceleiași conferințe, Naomi Osaka, care nu a mai reușit să-și stăpânească lacrimile, a recunoscut că se confruntă cu anxietatea și a anunțat că va lua o pauză de la tenis, pe o perioadă nedeterminată.

În mod normal, îmi plac provocările, dar, în ultimul timp, mă confrunt cu o stare de anxietate când lucrurile nu decurg cum vreau eu. Nu înțeleg de ce se întâmplă asta. Să fiu sinceră, mă aflu într-un punct al vieții în care încerc să-mi dau seama ce vreau să fac în continuare.

Nu știu când o să mai joc tenis și care e următorul meu meci. Voi lua o pauză pentru o vreme. În ultimul timp, nu simt nicio bucurie nici măcar atunci când câștig”, a recunoscut Naomi Osaka.

Etichete: us open , naomi osaka , leylah fernandez
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă