Momentul în care Mirka l-a sunat pe Roger Federer în mijlocul meciului

1 săptămână in urmă 15

  • Liga1: CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Mirka l-a sunat pe Roger Federer în timpul meciului

Galerie Foto

Aproape nelipsită de la competițiile în care participă campionul elvețian, soția acestuia a fost protagonista unui episod amuzant, în timpul unui turneu la care nu l-a însoțit pe "Swiss Maestro".

Roger Federer a povestit cu Mirka l-a sunat în timpul unui meci.

"Soția mea, Mirka, a suferit mult din cauza problemelor sale fizice. Cariera ei s-a încheiat foarte devreme și eu însumi am sfătuit-o să pună capăt durerii. I-am spus să agațe racheta în cui, ca și cum ar fi fost cel mai simplu lucru din lume. Privind în urmă, astăzi am un sentiment ciudat. Încă joc turnee la 40 de ani și îmi este greu să mă opresc!

Hai în Digi Online să vezi cele mai spectaculoase locații safari din Zimbabwe și Africa de Sud. Numai pe Digi Animal World, de la 19:00!

Odată, Mirka m-a sunat în timp ce mă aflam în mijlocul meciului! Ea uitase complet că sunt la turneu. Îmi place la ea că atunci cand merge cu mine la turnee este implicata 100%, în timp ce acasă se deconectează total”, a povestit maestrul elvețian Roger Federer, citat de Tennis World USA.

Roger Federer mai are o singură dorință înainte să se retragă. "Ar fi cel mai mare vis al meu!"

Federer a jucat doar la câteva turnee anul acesta, printre care Wimbledon sau French Open, însă nu a reușit să ajungă în ultimul act. Într-un interviu acordat recent în Elveția, tenismenul a mărturisit că cel mai mare vis al său înainte de a se retrage este să mai joace încă o dată o finală de Grand Slam.

"Ambiția mea este să mai pot vedea încă o dată de ce sunt capabil. De asemenea, mi-aș dori să-mi pot lua la revedere în propriul meu stil, pe un teren de tenis. De asta dau totul în procesul de recuperare.

Să fie foarte clar, viața mea n-o să se termine dacă nu mai joc o altă finală de Grand Slam. Dar ar fi cel mai mare vis al meu să o fac din nou.

Știu că va fi incredibil de greu, dar eu cred în genul ăsta de miracole. Le-am experimentat pe propria piele. Ar fi fost ușor să spun 'mă opresc aici'. Dar fanii merită ceva mai bun decât ce au primit din partea mea în ultimul sezon", a spus elvețianul, potrivit tennishead.

Etichete: roger federer , mirka federer

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă