Momentul în care Mirel Rădoi a izbucnit în râs la conferință: ”Acum sunt mai bătrân, mai urât şi mai sărac”

2 săptămâni in urmă 8

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Rădoi a prefațat meciul cu reprezentativa nordică, a atins subiectul plecării sale de la cârma naționalei și a vorbit despre convocarea surprinzătoare a lui Enes Sali, însă la un moment dat a primit și o întrebare care i-a stârnit amuzamentul.

"Care sunt principalele trei diferenţe între jucătorul Mirel Rădoi şi antrenorul Mirel Rădoi?" Întrebarea care l-a făcut să râdă pe selecționer

Spre finalul conferinței, selecționerul a fost invitat să răspundă la întrebarea: "Care sunt principalele trei diferenţe între jucătorul Mirel Rădoi şi antrenorul Mirel Rădoi?", iar replica tehnicianului a venit prompt.

Acum sunt mai bătrân, mai urât şi mai sărac”, a punctat Mirel Rădoi, după care a izbucnit în râs.

Rădoi a anunțat după meciul România - Armenia 1-0 că va părăsi banca tehnică a echipei naționale la finalul meciurilor din grupă, indiferent dacă ”tricolorii” se vor califica la baraj sau nu. Înaintea confruntării cu Islanda, selecționerul a dat un pas înapoi și a spus că o decizie în acest sens va fi luată după partida cu Liechtenstein.

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

"Aşa cum v-am rugat, am ales ca întrebările vizavi de acest lucru să fie puse după aceste două meciuri, pentru că o decizie se va lua după aceste două meciuri.

Le mulţumesc (n.r. - jurnaliştilor) pentru întrebările pe care le-au adresat, pentru că au înţeles că nu vreau să discutăm despre această situaţie, pentru că a rămas după întâlnirea pe care am avut-o cu preşedintele şi cu directorul tehnic să luăm o decizie după aceste două meciuri", a afirmat Mirel Rădoi.

Ce meciuri mai are de disputat România în preliminariile CM 2022

  • 11 noiembrie 2021: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45)
  • 14 noiembrie 2021: Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda (19:00)

România în preliminariile CM 2022. Clasamentul grupei

Etichete: mirel radoi , selectioner romania , mirel radoi amuzant , diferente jucatorul radoi antrenorul radoi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă