Momentul în care Joe Biden s-a împiedicat și a căzut de trei ori în timp ce urca pe scara avionului Air Force One

1 lună in urmă 6

De Andreea Anghel.
Publicat: 19.03.2021, 19:24.
Actualizat: 19.03.2021, 19:26

Președintele american Joe Biden s-a împiedicat și a căzut de trei ori, vineri, în timp ce urca pe scara avionului Air Force One. Şeful statului urma să aibă o deplasare în Atlanta.

Şeful statului urma să aibă o deplasare în Atlanta

Momentul în care Joe Biden s-a împiedicat și a căzut de trei ori în timp ce urca pe scara avionului Air Force One

Twitter

Joe Biden s-a împiedicat și a căzut de trei ori Incidentul a avut loc în timp ce urca pe scara avionului Air Force One

Președintele Joe Biden s-a împiedicat de mai multe ori, apoi a căzut în genunchi, în timp ce urca treptele avionului Air Force One, vineri. Şeful statului, în vârstă de 78 de ani, se îmbarca în avionul de la Joint Base Andrews chiar înainte de prânz pentru un zbor către Atlanta, când s-a împiedicat.

Din imagini se poate observa cu Joe Biden se împiedică, apoi se apucă de balustradă, încearcă să revină la poziţia iniţială, ca mai apoi să urce treptele din nou, dar se dezechilibrează pentru a doua oară și apoi a treia. În final cade în genunchi.

President Joe Biden trips climbing the stairs to Air Force 1 pic.twitter.com/x8UD7q0a48

— The Hill (@thehill) March 19, 2021

Biden a-a ridicat apoi, a continuat să urce scările, înainte de a saluta, ca mai apoi să dispară în interiorul avionului. Este cel mai recent eveniment dintr-un șir de incidente care ridică semne de îngrijorare cu privire la sănătatea președintelui și vine la scurt timp după ce s-a referit la vicepreședintele Kamala Harris drept ''președintele Harris''.

Gesturi controversate ale preşedintelui american

La începutul acestei săptămâni, Biden s-a angajat, de asemenea, într-o confruntare cu președintele rus Vladimir Putin. Mai exact, Biden l-a numit ''ucigaș'' într-un interviu la începutul acestei săptămâni. El a mai spus că ''va plăti un preț'' pentru că Rusia s-ar fi amestecat în alegerile prezidenţiale din SUA, conform unui raport.

Casa Albă și tabăra lui Biden elimină în mod obișnuit îngrijorările, insistând că este într-o stare bună de sănătate și este apt să conducă. De-a lungul campaniei electorale, a luptat împotriva poreclei lui Trump pentru el - ''Sleepy Joe'', potrivit dailymail.co.uk.

Până de curând, Biden mergea cu greu, după ce și-a rupt piciorul în timp ce se juca cu câinele său. Medicul din acea perioadă a spus că în afara de această problemă este sănătos.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

joe biden presedinte sua cazut scari deplasare atlanta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă