Momentul în care Ilie Dumitrescu l-a contrat pe Gigi Mulțescu: "Nu ai voie să driblezi decât în ultimii 20 de metri"

2 săptămâni in urmă 16

  • Liga 1: UTA Arad - Hermannstadt, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

De ce nu joacă Diego Fabbrini titular la Dinamo? Gigi Mulțescu a dat răspunsul

Vezi AICI dialogul dintre cei doi, din studioul Fotbal Club:

Ilie Dumitrescu: Cu toată perioada asta de accidentări, e un semn mare de întrebare să nu folosești un jucător așa valoros ca Fabbrini.

Gigi Mulțescu: Dacă se pune în slujba echipei. Așa, că e valoros...

Ilie Dumitrescu: E singurul jucător cu personalitate care poate să se îți aducă plusul pe faza ofensivă. Eu, din exterior, așa văd, nu știu ce caracter are, nu știu ce face la antrenament. Sunt zone, iar genului ăstuia de jucători trebuie să le explici că, pe anumite faze ale construcției, trebuie să joci simplu, sunt și zone unde trebuie să riști, pe ultimii 20 de metri și să aduci plusul în echipă.

Gigi Mulțescu: Ilie, scuză-mă. Făceam antrenamente și îi spuneam: nu ai voie să driblezi decât în ultimii 20 de metri, ca să în obișnuiesc. Ce vorbim?

Ilie: Știi cum e, trebuie să gestionezi, să interpretezi fazele în așa fel încât să nu riști pe construcție, nu poți să-i spui că nu ai voie să driblezi.

Gigi Mulțescu: Eu am avt o relație foarte bună cu el, a jucat două meciuri, iar după aceea, nu știu ce s-a produs, că a revenit la driblinguri în preajma careului. El nu a înțeles că adversarul se scoate din joc și cu pase, nu numai cu dribling.

Ilie Dumitrescu: Dar știi cum e? Trebuie să ai și soluții să poți să joci simplu.

În acest sezon, Diego Fabbrini a jucat în 31 de meciuri oficiale pentru Dinamo, dintre care în 23 a fost titular și a marcat două goluri.

Etichete: gigi multescu , ilie dumitrescu , diego fabbrini
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă