Momentul în care George Ganea l-a scos din minți pe Adrian Mutu! Selecționerul s-a întors către bancă și a urlat cât l-au ținut plămânii: „Bă, nu se poate!” | EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 1

George Ganea (21 de ani) a fost titular în cele două meciuri jucate de naționala României U21 la Campionatul European de tineret: 1-1 cu Olanda U21 și 2-1 cu Ungaria U21.

Tânărul atacant n-a avut evoluții foarte bune, însă s-a făcut remarcat prin efortul de care a dat dovadă. Totuși, vârful celor de la Viitorul a reușit să-l și enerveze pe selecționerul Adrian Mutu.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Mutu, nervos din cauza lui Ganea: „Bă, nu se poate”

În minutul 80 al partidei cu Ungaria U21, George Ganea a luat un cartonaș galben pentru proteste. Mutu a sesizat imediat faptul că jucătorul său va fi suspendat pentru meciul cu Germania și s-a întors nervos către propria bancă de rezerve.

„Bă, nu se poate așa ceva! Al doilea galben în două meciuri. Bă, Ganezule…”, a urlat Mutu vizibil iritat când a văzut că elevul său a primit un avertisment gratuit. Șase minute mai târziu, Ganea jr. avea să fie schimbat cu Octavian Popescu, fotbalistul de la FCSB care a intrat foarte bine în joc.

În locul lui George Ganea în atac, pentru meciul decisiv cu Germania U21, va fi folosit Adrian Petre. Vârful de la UTA are o vastă experiență la acest nivel, după ce a fost prezent și la Campionatul European din 2019, când „tricolorii” mici au ajuns până în semifinale și au fost eliminați chiar de Germania.

Căpitanul Marin e și el suspendat!

Nu doar George Ganea e suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, ci și mijlocașul Marius Marin (22 de ani). În locul căpitanului nostru ar putea fi folosit Cătălin Itu sau Răzvan Oaidă, însă primul pare să fie favorit pentru titularizare.

Cum ar putea arăta România U21 cu Germania U21: A. Vlad – Haruț, Drăgușin, Pașcanu, Boboc – Olaru, Itu, Ciobanu, Moruțan – Mățan, Ad. Petre

Clasamentul Grupei A

Germania – 4 puncte România – 4 puncte Olanda – 2 puncte Ungaria – 0 puncte

În etapa a 3-a din Grupa A de la Euro 2021, Germania U21 se va duela cu România U21, marți, ora 19.00, în timp ce Olanda U21 își va măsura puterile cu Ungaria U21.

The post Momentul în care George Ganea l-a scos din minți pe Adrian Mutu! Selecționerul s-a întors către bancă și a urlat cât l-au ținut plămânii: „Bă, nu se poate!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă