Momentul în care Gabi Tamaș a venit la antrenament plin de bandaje: ”Aoleu, ce-i cu tine?”. Răspunsul dat de fundaș

3 săptămâni in urmă 22

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Stoperul impresionează în continuare prin determinarea și atitudinea arătate în teren, care l-au făcut liderul echipei FC Voluntari, calități care reies și dintr-o întâmplare inedită povestită de Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor.

Momentul în care Gabi Tamaș a venit la antrenament plin de bandaje

La conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB, programată duminică, de la 21:30, în direct la Digi Sport 1, Liviu Ciobotariu a recunoscut că a fost surprins, la un antrenament, de câte bandaje are Gabi Tamaș, dar fundașul a ținut să-l liniștească, cu un răspuns în stilu-i caracteristic.

Când a apărut la antrenament plin de bandaje, unul la genunchi, altul pe gambă, un bandaj la mână, m-am uitat la el și i-am zis 'aoleu, Gabi, ce-i cu tine?'.

A răspuns 'stai liniștit, mister, că fac antrenament și joc, sunt tanc'!”, a povestit Liviu Ciobotariu.

Liviu Ciobotariu, despre meciul cu FCSB

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

În ceea ce privește confruntarea cu FCSB, o altă echipă aflată în formă foarte bună, Liviu Ciobotariu a recunoscut că se așteaptă la o misiune dificilă.

Ne așteaptă un meci greu, întâlnim o echipă foarte bună, cu șapte victorii consecutive. Dacă reușim să câștigăm și acest joc, cu siguranță am termina în primele șase (n.r. turul de sezon regular) și ar fi o premieră pentru Voluntari. 

Îmi doresc foarte mult un rezultat pozitiv, pentru că s-ar închide turul de campionat și mi-aș dori să terminăm în primele șase”, a transmis Liviu Ciobotariu.

Etichete: gabi tamas , liviu ciobotariu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă