Momentul în care Florin Tănase a trimis "săgeţi" către Gigi Becali şi replica patronului, în direct la TV

1 săptămână in urmă 53

  • WTA Madrid: Simona Halep - Elise Mertens, 14:00, Digi Sport 2

  • UCL: Manchester City - PSG, marți, 22:00, Digi Sport 1

Florin Tănase, "săgeţi" către Gigi Becali

Imediat după meci, Florin Tănase a subliniat "subţirimea" lotului celor de la FCSB şi a trimis "săgeţi" către Gigi Becali, care a vândut jucători, dar nu a adus nimic în loc.

"Când termini schimbările în minutul 50, când nu mai ai cu ce să vii de pe bancă, cu meciuri din trei în trei zile, e normal să faci un pas în spate. Mai avem cinci meciuri, vom vedea ce va fi. Ne pare rău că n-am câștigat cele trei puncte, dar mai avem cinci meciuri și, dacă le vom câștiga, vom ieși campioni.", a declarat Florin Tănase.

Răspunsul lui Gigi Becali, ÎN DIRECT la Digi Sport

ÎN DIRECT la Digi Sport Special, Gigi Becali a comentat pe marginea afirmaţiilor făcute de căpitanul echipei.

"Păi, da. Nu mai aveam ce să facem. Voiam să-l schimb şi pe Tavi Popescu, nu se mai apăra. Chiar e obosit copilul, dar nu ai cu ce să schimbi. Când îl schimbai pe Moruţan, îl schimbai şi pe Tavi, dar nu aveai cu cine, nu? După război, mulţi viteji se arată. Nu am ce face. Încerc să fac şi eu ce pot şi mă rog la Maica Domnului să-mi dea inspiraţia să fac mai bine.

Ce am făcut până acum, slavă Domnului, mulţumesc! Am 10 milioane în cont la societate, ce vrei mai mult? Nu vezi echipe de tradiţie, mari, imense, că se bat la retrogradare? Slavă Domnului, că am făcut bine până acum. Aaa, că mai trebuie fundaşi centrali, mai trebuie. Eu am făcut ce am putut şi mă rog la Maica Domnului să fac mai bine. Eu sunt foarte mulţumit de echipă.", a afirmat Gigi Becali.

VIDEO Intervenţia lui Gigi Becali, la Digi Sport Special

VIDEO FCSB - CFR Cluj 1-1

Etichete: gigi becali , florin tanase
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă