Momentul în care Dorin Mateuț și-a rupt mâna dându-i ”un pumn în gură” marelui Marcel Desailly: ”După, m-am operat”

2 luni in urmă 25

  • Liga 2: Unirea Constanța - Hermannstadt, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

Printre aceștia, Marcel Desailly, fundașul ”de fier” francez care a cucerit, printre altele, Campionatul Mondial și European cu naționala, dar și două Ligi ale Campionilor, cu Marseille și AC Milan.

Momentul în care Dorin Mateuț și-a rupt mâna dându-i un pumn marelui Marcel Desailly

Dorin Mateuț a rememorat întâlnirea cu Marcel Desailly din returul stagiunii 1993 - 1994, când juca la Reggiana și a învins Milanul cu 1-0.

Fostul mare atacant a dezvăluit că Marcel Desailly a încercat constant să-l ”intimideze”, iar la un moment dat, când centralul nu a fost atent, s-a răzbunat și i-a dat francezului un pumn direct în față și și-a rupt mâna.

Desailly s-a pus cu mine, mă avea în marcaj. Jucam pe San Siro și i-am și bătut, cu 1-0. Milan, echipă cu Baresi, Panucci, Gullit. Mi-a dat un umăr, un brânci așa, la intimidare, de m-a aruncat prin gropile alea pe acolo, în scobiturile alea în care erau băncile de rezerve.

Mai târziu, la o fază în care Collina nu a fost atent, i-am tras un pumn în gură de mi-am rupt mâna. Mi-am rupt-o, am venit, după, în România și m-am operat. Am semnul și acum. Mă uit și râd 'ăsta e pumnul pe care i l-am dat lui Desailly'!”, a declarat Dorin Mateuț, pentru Playsport.

Înjurăturile lui Ruud Gullit

De asemenea, din același meci, Dorin Mateuț a rememorat și conflictul verbal avut cu fostul mare mijlocaș olandez Ruud Gullit.

Țin minte cum mă înjura Gullit. Zicea 'romeno' și băga înjurăturile alea grele în limba italiană”, a recunoscut Dorin Mateuț.

Etichete: ac milan , ruud gullit , marcel desailly , reggiana , dorin mateut
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă