Momentul impactului dintre cele două BMW-uri, în care o adolescentă de 14 ani şi-a pierdut viaţa, surprins de o cameră de supraveghere. Tânăra nu a avut nicio şansă

2 luni in urmă 46

De Monica Palade.
Publicat: 07.08.2021, 08:36.
Actualizat: 07.08.2021, 08:36

O adolescentă de 14 ani, care ieşise să se plimbe cu iubitul său de 20 de ani, şi-a găsit sfârşitul într-un cumplit accident provocat chiar de cel care ar fi trebuit să o protejeze.

O adolescentă de 14 ani, care ieşise să se plimbe cu iubitul său de 20 de ani, şi-a găsit sfârşitul într-un cumplit accident provocat chiar de cel care ar fi trebuit să o protejeze. Imagini din momentul impactului au fost surprinse de o cameră de supraveghere.

Moment surprins de cameră

Pe imagini se vede cum şoferul a intrat în derapaj, s-a răsucit pe şosea, a intrat pe contrasens și s-a izbit violent cu partea laterală dreapta de BMW-ul X6 care circula regulamentar. Yasmina, adolescenta care urma să împlinească 15 ani peste câteva zile nu a avut nicio şansă.

Şi ceilalţi doi tineri, care se aflau în spate, au fost răniţi grav, fiind resuscitaţi la locul accidentului.

Culmea, pe acelaşi drum, la sfârşitul anului trecut unchiul tânărului de 20 de ani care a provocat accidentul îşi pierdea viaţa.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă