Momentul care i-a schimbat viața: semnalul de alarmă tras de Michael Schumacher chiar înaintea accidentului de la ski

1 lună in urmă 11

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

La aproape opt ani de la teribilul moment din decembrie 2013, Corinna, soția fostului pilot, a vorbit mai deschis decât oricând despre starea lui Michael Schumacher, în cadrul unui documentar.

Galerie Foto

Decizia care i-ar fi schimbat viața lui Michael Schumacher

Corinna Schumacher a dezvăluit inclusiv că fostul mare pilot a avut dubii să meargă la schi în Alpii francezi în decembrie 2013, avertizând că starea pârtiei nu este optimă, iar o decizie mai inspirată ar fi o călătorie în Dubai.

Cu puțin timp înaintea celor întâmplate la Meribel, Michael mi-a spus 'zăpada nu e chiar optimă acolo. Am putea zbura la Dubai și să sărim cu parașuta'”, a dezvăluit Corinna Schumacher, potrivit Daily Mail.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Corinna Schumacher s-a deschis și a vorbit inclusiv despre cum este viața sa și a copiilor în prezent și a recunoscut că accidentul se poate pune doar pe seama ghionionului.

Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion, aşa cum se putea întâmpla oricui. Desigur, el îmi lipseşte în fiecare zi. Dar nu sunt singura căreia îi lipseşte. Copiii, familia, tatăl său şi toţi cei din jur îi simt lipsa.

Dar Michel este acolo. Este diferit, dar este acolo şi asta cred că ne dă putere", a recunoscut soţia fostului campion.

"Suntem împreună, trăim împreună acasă. El este supus unui tratament. Facem totul pentru a-i îmbunătăţi starea, pentru a ne asigura că se simte confortabil şi pentru a-l face să simtă familia noastră, legătura noastră. Orice s-ar întâmpla, voi face tot ce pot. O vom face cu toţii.

Ca familie, încercăm să mergem mai departe, aşa cum ar fi dorit Michael şi cum i-ar fi plăcut în continuare. Viaţa merge înainte. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael", a mai spus Corinna Schumacher.

Etichete: michael schumacher , accident michael schumacher , corinna schumacher
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă