Momentul care i-a schimbat cariera Veronikăi Kudermetova, adversara Simonei Halep din finala de la Melbourne

1 săptămână in urmă 14

  • Semifinale WTA Melbourne: Simona Halep- Qinwen Zheng (reluare), 15:00, Digi Sport 2

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Rusoaică de 24 de ani, Veronika Kudermetova, care s-a calificat în finală grație abandonului lui Naomi Osaka, este o prezență constantă în Top 50 WTA în ultimii doi ani și jumătate, dar a reușit să-și adjudece un singur titlu în circuitul mondial de simplu, în 2021, la Charleston, unde a învins-o în ultimul act pe Danka Kovinic, 6-4, 6-2.

Galerie Foto

Momentul în care i s-a schimbat cariera Veronikăi Kudermetova

Alături de titlul la simplu de la Charleston, Veronika Kudermetova a câștigat, tot în 2021, și FED Cup, cu echipa Rusiei, după o finală cu Elveția.

Un motiv pentru succesele din ultima perioadă este, după cum a recunoscut chiar Veronika Kudermetova, căsătoria cu Sergey Demekhine, care îi este și antrenor. Mai mult, rusoaica a transmis chiar că relația i-a schimbat în mare parte cariera, pentru că acum are mult mai multă liniște.

Veronika Kudermetova, alături de Sergey Demekhine / Foto: Instagram@sergey.demekhin

Veronika Kudermetova, alături de Sergey Demekhine / Foto: [email protected]

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Presiunea de pe umerii mei a dispărut după ce am câștigat acest prim titlu din carieră. Anul trecut (n.r. în 2020), a fost visul meu să sparg gheața, să cuceresc primul titlu, dar nu am reușit. Sunt sinceră și recunosc că nu am dormit pe parcursul acestui turneu pentru că mă gândeam că aș putea să-mi adjudec titlul.

Ceva s-a schimbat de când m-am măritat și călătoresc cu soțul meu, Sergey. Am conștientizat că familia mea e cu mine peste tot și pot să spun că sunt acasă la orice turneu datorită acestui aspect.

Mă simt în siguranță și asta înseamnă totul pentru mineDacă ai în preajma ta oameni în care poți avea încredere, te ajută enorm. Îți pot transmite ce trebuie să îmbunătățești în jocul tău, cum să treci peste evoluțiile oscilante”, a spus Veronika Kudermetova, pentru site-ul WTA.

Simona Halep, procentaj 100% la victorii în meciurile cu Veronika Kudermetova

Finala de la Melbourne Summer Set 1 va consemna a treia întâlnire directă la simplu dintre Simona Halep și Veronika Kudermetova, iar sportiva din România le-a câștigat pe primele două.

Precedentele două jocuri au avut loc în 2021 și au fost câștigate de Simona Halep în două seturi, 6-1, 6-3 la Australian Open și 6-1, 7-6 (4) la Moscova.

Etichete: veronika kudermetova , sergey demekhine

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă