Momentul care a schimbat meciul cu Badr Hari: cum l-a scos antrenorul din „ghearele” knockout-ului marocanului și l-a transformat în eroul României!

2 luni in urmă 1

Benny Adegbuyi (35 de ani) l-a învins prin KO în repriza a treia pe Badr Hari, în main event-ul galei Glory 76, ce a avut loc în Olanda, la Rotterdam.

Totuși, sportivul român a avut un moment în care era să fie făcut chiar el KO de marocanul Badr Hari, însă atunci a apărut inspirația antrenorului său, care i-a dat puterea de a reveni în luptă.

În pauza dintre reprizele 2 și 3, după ce Benny Adegbuyi fusese pus la podea și numărat, iar puțini mai credeau că are vreo șansă să câștige, antrenorul său din colț a fost decisiv. El l-a scos, practic, dintr-un moment psihologic în care se afla în genunchi și l-a făcut să obțină victoria colosală cu celebrul luptător marocan.

Practic, imediat cum a ajuns în colț, aproape clătinându-se sub puterea loviturilor din runda 2 care îl năuciseră, Benny Adegbuyi a fost preluat de omul său de încredere. Spre stupoarea tuturor, în loc să îl lase să se așeze și să de odihnească, antrenorul l-a apucat de cap și l-a zdruncinat puternic, parcă pentru a-l trezi și i-a țipat că poate să câștige!

Imaginea a avut un puternic impact emoțional, iar românul parcă a „înviat” și l-a doborât apoi pe Badr Hari, într-o repriză ce va rămâne în istoria luptelor.

Momentul în care Benny i-a dat KO lui Badr Hari!

#GLORY76 Badr Hari: I gonna destroy Benny! 3 hours later: pic.twitter.com/F3ZXsZfDP5

— Meneer.Smit (@LennSmit) December 19, 2020

Benny, reacție pentru ProSport

Imediat după victoria colosală, Benny a avut o reacție pentru ProSport: „Ce noapte! E un moment la care am visat încă de acum 10 ani, când am urcat pentru prima dată în ring. Au fost mii de ore de antrenament, accidentări, sacrificii. Lucruri care nu sunt în lumina reflectoarelor. Plec imediat spre hotel, apoi abia aștept să ajung acasă să îmi strâng băiatul și soția în brațe după atâtea săptămâni fără ei. Mă înclin în fața voastră și mă bucur că tricolorul românesc a fost învingător”.

The post Momentul care a schimbat meciul cu Badr Hari: cum l-a scos antrenorul din „ghearele” knockout-ului marocanului și l-a transformat în eroul României! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă