Momentul care a dus la ruptura dintre Iuliu Mureșan și Mircea Rednic

4 săptămâni in urmă 18

  • La Liga: Sevilla - FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Arsenal - Sunderland, marți, 21:45, Digi Sport 2

Tensiunile apărute din cauza rezultatelor a ajuns și la birouri, iar Iuliu Mureșan, directorul executiv al clubului din ”Ștefan cel Mare”, se gândește să plece de la echipă în acest an.

Momentul care a dus la ruptura dintre Iuliu Mureșan și Mircea Rednic

Decizia lui Iuliu Mureșan este influențată de relațiile tensionate pe care conducătorul lui Dinamo le are cu Mircea Rednic, antrenorul echipei, care este susținut de suporterii-acționari.

Din informațiile Digi Sport, tensiunile nu au apărut recent, însă, ci au existat de la venirea antrenorului și s-au accentuat în urmă cu mai bine de o lună, când Mircea Rednic a avut un conflict cu Deian Sorescu, în urma căruia jucătorul a fost exclus din pentru câteva zile.

În acel moment, Iuliu Mureșan a insistat ca Deian Sorescu să fie reprimit la antrenamente, decizie pe care Mircea Rednic a acceptat-o, în cele din urmă, însă nu fără resentimente.

Iuliu Mureșan a recunoscut că ”decizia este luată”

Schimbările climatice impactează dramatic viața oamenilor din Madagascar, Mexic și Kenya. Vezi Pământul se răzbună pe DIGI World și DIGI Online, de la 19:05!

Iuliu Mureșan a transmis că a luat deja o decizie în ceea ce privește viitorul său, însă fără să o divulge.

Nu pot să spun deocamdată public dacă voi pleca sau nu, dar în mare am luat o decizie. Nu iau hotărâri la cald. Deci voi cântări foarte bine, o să stau să mă gândesc. În mare parte ştiu ce am de făcut. În aceste zile voi anunţa. Nu ştiu dacă mâine, dar cu siguranţă până la finalul anului”, a transmis Iuliu Mureșan, potrivit Fanatik.

Etichete: mircea rednic , iuliu muresan

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă