Momente șocante în Qatar! Un jucător s-a prăbușit pe gazon și a avut convulsii sub privirile lui James Rodriguez. Imagini cu impact emoțional | VIDEO

2 săptămâni in urmă 19

Momente șocante au avut loc la meciul jucat de Al Rayyan contra celor de la Al Wakrah din Qatar.

Duelul dintre Al Rayyan și Al Wakrah a fost suspendat pe finalul primei reprize, la scorul de 1-0, după ce Ousmane Coulibaly, fundașul central al oaspeților, a leșinat și a avut convulsii.

Partida dintre Al Rayyan și Al Wakrah a fost umbrită de un moment de panică care l-a avut în prim plan pe Ousmane Coulibaly (32 de ani), fostul jucător al celor de la EA Guingamp, Stade Brestois, Platanias și Panathinaikos.

Al Rayyan, formație la care joacă James Rodriguez, fosta vedetă a lui Real Madrid, și Steven N’Zonzi, conducea cu scorul de 1-0 în momentul în care Ousmane Coulibaly s-a prăbușit pe gazon. Fotbalistul oaspeților a leșinat și a început să aibă convulsii.

🚨🇶🇦 ATENCIÓN

Se desploma a mitad de partido Ousmane Coulibaly, futbolista del Al Wakrah. Los paramédicos lograron reanimar al jugador.

Video cortesía pic.twitter.com/8awNN8QeLz

— CaraotaDigital (@CaraotaDigital) January 8, 2022

Medicii au intervenit rapid să îi acorde primul ajutor fotbalistului de la Al Wakrah. Conform jurnaliștilor din Qatar, inima lui Coulibaly s-ar fi oprit preț de câteva secunde, însă în momentul de față se află în afara oricărui pericol, dar a rămas internat în spital.

Totodată, partida a fost suspendată definitiv după ce jucătorii de la Al Wakrah i-au solicitat arbitrului decizia lor de a nu mai evolua împotriva celor de la Rayyan.

Ousmane Coulibaly are 33 de selecții la echipa națională a statului Mali, iar la Al Wakrah a ajuns în 2019, după o scurtă aventură la Panathinaikos.

The post Momente șocante în Qatar! Un jucător s-a prăbușit pe gazon și a avut convulsii sub privirile lui James Rodriguez. Imagini cu impact emoțional | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă