Momente incredibile la sosirea lui Novak Djokovic în Australia: „Poate fi urcat în următorul avion spre casă!” Probleme cu documentele sârbului

2 săptămâni in urmă 7

Situația lui Novak Djokovic (1 ATP), cel care a primit derogare de la vaccinare la Australian Open, se complică după ce ar fi apărut o „problemă” cu documentele de călătorie ale liderului mondial.

Novak Djokovic întâmpină probleme pe aeorportul din Melbourne, potrivit presei australiene, Comisarul interimar al forţei de frontieră examinând declarația de călătorie în Australia a sârbului!

Se pare că a apărut o „problemă” cu declarația lui Djokovic, nefăcându-se pubice alte detalii. „Nole” a fost exceptat de la regulile de vaccinare după ce a primit scutire medicală, iar acest lucru i-a revoltat pe fanii australieni, care spun că decizia sfidează eforturile lor în lupta cu virusul.

Momente incredibile la sosirea lui Novak Djokovic în Australia: „Poate fi urcat în următorul avion spre casă!” Probleme cu documentele sârbului

În timp ce Novak Djokovic întâmpină probleme la sosirea în Australia, prim-ministrul Scott Morrison a făcut o declarație alarmantă, spunând că Djokovici va trebui să „furnizeze dovada acceptabilă” că nu poate fi vaccinat din motive medicale. În caz contrar, Novak va fi obligat să se întoarcă acasă: „Aşteptăm prezentarea lui şi ce dovezi ne oferă pentru a susţine acest lucru. Dacă aceste dovezi sunt insuficiente, atunci el nu va fi tratat diferit faţă de alţii şi va fi urcat în următorul avion spre casă”, a spus Morrison.

Asta în ciuda faptului că organizatorii de la Australian Open au dat asigurări că scutirile medicale au fost eliberate corect: „Am făcut procesul de intrare la turneu foarte dificil, pentru a ne asigura că este corect şi pentru a ne asigura că experţii îşi fac treaba în mod independent” a declarat Craig Tiley, şeful echipei de organizare a turneului, care a mai anunţat că 26 de sportivi au cerut excepţii, dar numai „câteva” au fost acordate.

Australienii s-au revoltat după ce Novak Djokovic a primit derogare de la vaccinare

Decizia organizatorilor de a-i oferi o scutire medicală lui Novak Djokovic a stârnit furie în Australia, țară care a impus măsuri foarte dure anti-Covid! De asemenea, australienii pun sub semnul întrebării motivul pentru care sârbul a primit scutire medicală. Conform regulilor, jucătorii de tenis ar trebui să îndeplinească una dintre următoare condiții pentru a primi derogare la Australian Open:

– istorie de anafilaxie față de o componentă a vaccinurilor aprobate; – efecte adverse grave după vaccinarea cu o primă doză, care au condus la spitalizare sau incapacitate semnificativă; – afecțiune medicală acută; – boală cardiacă inflamatorie în ultimele șase luni.

The post Momente incredibile la sosirea lui Novak Djokovic în Australia: „Poate fi urcat în următorul avion spre casă!” Probleme cu documentele sârbului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă