Momente incredibile la Cluj » Două ROȘII pentru Dinamo + două penalty-uri neacordate pentru CFR! Verdictul lui Crăciunescu: „Nu e posibil așa ceva!”

1 lună in urmă 17

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2021, 22:25 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 23:23

Dinamo a terminat prima repriză cu CFR Cluj, ultimul meci din etapa a 29-a, în 9 jucători! Campioana a câștigat greu confruntarea, 1-0, după golul marcat de Omrani în minutul 80.

Toate detaliile despre CFR Cluj - Dinamo 1-0, AICI!

Cei doi fotbaliști eliminați în decurs de 5 minute de către „centralul” Marcel Bîrsan: Paul Anton (29 de ani, mijlocaș central) și Florin Bejan (30, stoper), ambii pentru cumul de cartonașe galbene.

Conform opiniei fostului mare arbitru internațional Ion Crăciunescu, exprimată în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”, cele două eliminări au fost dictate în mod eronat!

CFR Cluj - Dinamo: doi jucători eliminați din tabăra „câinilor”

Anton a văzut primul „galben” în minutul 9, pentru proteste. Apoi, în minutul 31, acesta a fost încă o dată avertizat pentru o intrare la limită asupra lui Bordeianu, la centrul terenului. Fără a juca mingea, mijlocașul lui Dinamo l-a lovit cu genunchiul pe adversar la nivelul tendonului. Interesant este că arbitrul Marcel Bîrsan a lăsat jocul să continue la intervenția lui Paul Anton, sancționându-l ulterior, la prima oprire. Conform regulamentului, jocul trebuia întrerupt, întrucât este vorba despre o eliminare.

Verdictul lui Ion Crăciunescu: DECIZIE GREȘITĂ! „Dacă acesta este un fault de al doilea galben, atunci ori noi vedem altceva, ori ei văd în altă dimensiune pe teren. Pentru ce să-i dai? E un fault de joc! Nu e o intrare periculoasă. Al doilea galben trebuie să îndeplinească toate criteriile. Lucrurile trebuie să fie clare!”

Apoi, Florin Bejan, și el avertizat din minutul 15 pentru un fault dur, din spate, la Debeljuh, a fost trimis la cabine după al doilea „galben”, încasat pentru un henț ('37). Stoperul dinamovist a oprit cu brațul un atac al CFR-ului, purtat în flancul stâng de Adi Păun.

Verdictul lui Ion Crăciunescu: DECIZIE GREȘITĂ! „Bejan ridică piciorul să joace balonul. La jumătate de metru distanță de el, adversarul lovește mingea, el s-a dus cu capul să lovească inițial. E și mai grav aici! După ce că ai eliminat un jucător, făcând o mare greșeală, vii și cu a doua gafă, îi mai dai aceleiași echipe încă un jucător afară! Nu se poate!”

CFR Cluj a avut două penalty-uri în repriza a doua cu Dinamo. Bîrsan nu a dictat niciunul

În minutul 47, în careul „câinilor” a avut loc un contact între Albentosa și Omrani. Bîrsan a fluierat fault în atac.

Verdictul lui Ion Crăciunescu: DECIZIE GREȘITĂ! „E penalty, Omrani vrea să se deplaseze în centru, jucătorul dinamovist îi pune o barieră. Locul de contact e în interiorul suprafeței de pedeapsă, deci trebuia indicat punctul cu var”

În minutul 84, centrarea trimisă de Ciprian Deac din marginea terenului s-a oprit în brațul lui Puljic. Bîrsan a lăsat jocul să continue.

Verdictul lui Ion Crăciunescu: DECIZIE GREȘITĂ! „E henț, deci penalty”

Ionuț Negoiță rupe tăcerea: „În Don Pablo nu mai am încredere!” + cum l-a ratat Dinamo pe Ciprian Deac

Citește mai multe știri despre partida CFR Cluj - Dinamo:

CFR Cluj - Dinamo, comentat live de Justin Gafiuc, Cristian Geambașu și Remus Răureanu

5 decizii tari luate de Gigi Mulțescu pentru meciul cu CFR » Cum vrea să-l surprindă pe Iordănescu

Playtech: BOMBĂ! Cu ce a apărut Diana Șoșoacă la protestele de ieri. Jandarmeria a crezut că nu vede bine ce ține în mâini


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă