Momente erotice transmise în ședința de judecată online. Avocat, surprins în timpul unei partide de amor

3 săptămâni in urmă 48

Un avocat a transmis în direct o partidă de sex în timpul unei sedinţe de judecată pe ZoomUn avocat a transmis în direct o partidă de sex în timpul unei sedinţe de judecată pe Zoom

Un avocat a transmis în direct o partidă de sex în timpul unei sedinţe de judecată pe Zoom. Bărbatul din Peru a fost înregistrat de ceilalţi oameni prezenţi la videoconferinţă, iar imaginile au devenit virale. Judecătorul revoltat de cele întâmplate cere anchetă. 

DUMINICĂ, 31 IANUARIE 2021, 15:05

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

Avocatul Hector Robles participa la o sedinţă de judecată în care avea calitatea de apărător al inculpatului. Acesta a profitat de o scurtă pauză, iar în câteva minute, costumul şi cravata aveau să îi dispară. Imediat, o femeie dezbrăcată a apărut în cadru. 

Deoarece a uitat să închidă camera, la momentul în care sedinţa de judecată s-a reluat, toţi cei prezenţi au asistat la aventura erotică a bărbatului. 

Judecătorul, indignat de cele petrecute, a cerut să se demareze o investigaţie. Avocatul a fost acuzat că „nu respectă onoarea și demnitatea profesiei sale și imaginea puterii de stat”. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă