Momente emoționante înainte de FCSB – CFR! Ce au făcut jucătorii celor două echipe cu doar câteva secunde înainte de fluierul de start | FOTO

1 lună in urmă 2

Clipe emoționante înainte de startul duelului de foc dintre FCSB și CFR Cluj, pe Arena Națională din București. Jucătorii celor două echipe au ținut să aducă un ultim omagiu pentru Anton Netolitzchi și Zoli Cantor.

Jucătorii lui FCSB au afișat un banner special când au intrat pe gazon. „Rămas bun, Neto!” a fost mesajul fotbaliștilor lui Toni Petrea. Fostul mare baschetbalist, Anton Netolitzchi, a decedat la 63 de ani.

Clipe emoționante înainte de FCSB – CFR: Moment de reculegere pentru Anton Netolitzchi și Zoli Cantor

Acesta a jucat doar la Steaua în întreaga carieră și a cucerit 11 titluri de campion național pentru clubul roș-albastru, primul în 1978 și ultimul în 1991. A jucat de numai puţin de 130 de ori pentru echipa naţională a României.

Rivalii de la CFR au purtat la intrarea pe teren tricouri negre, în memoria lui Zoli Cantor, care a fost unul dintre cei mai înfocați fani ai campioanei României.

UPDATE. Echipele de start:

FCSB: Vlad – Crețu, Miron, I. Cristea, Ov. Popescu – O. Moruțan, Șut, D. Olaru – Fl. Coman, Fl. Tănase, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, Panțîru, Haruț, Vînă, Perianu, Oaidă, Istrate, Timiș, Kecskes CFR ClujArlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Itu, Bordeianu, Deac – Chipciu, Carnat, Păun
Rezerve: Sandomierski, Cr. Manea, Latovlevici, Ben Youssef, Hoban, Sigurjonsson, L. Aurelio, Gîdea, Pereira

The post Momente emoționante înainte de FCSB – CFR! Ce au făcut jucătorii celor două echipe cu doar câteva secunde înainte de fluierul de start | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă