Momente delicate pentru Laura Cosoi. „Când am ajuns în salon, m-a bușit plânsul. Cel mai greu lucru ar fi să-mi cresc copiii singură”

4 săptămâni in urmă 1

Laura Cosoi este una dintre vedetele care și-au deschis de multe ori sufletul în fața fanilor și le-a povestit acestora, atât despre momentele frumoase, dar și despre momentele grele din viața ei. Acum, actrița a revenit cu o poveste emoționantă.

„Când am născut-o pe Rita, care acum are 2 ani și jumătate, când am ajuns în salon, m-a bușit plânsul. A fost naștere naturală. M-a bușit plânsul pentru că nu știam ce se întâmplă, eram copleșită, mi se părea că m-am despărțit de ea.

Momente delicate pentru Laura Cosoi. „Când am ajuns în salon, m-a bușit plânsul. Cel mai greu lucru ar fi să-mi cresc copiii singură”

Ăsta a fost sentimentul, o despărțire, că nu mai depindea de mine. Și crește apoi o dragoste în tine, nu știu dacă e și atunci o descoperi sau crește odată cu copilul.

145035250_4080637645302312_1208682245275079214_oIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Am descoperit că într-o mamă încape atâta dragoste, încât nu-ți poți imagina. Dar sufletul mamei este încăpător, face loc pentru fiecare pui”, a spus Laura Cosoi în mediul online.

„Când ești părinte, copiii scot din tine lucrurile despre care nu știai. Eu nu sunt o mamă răbdătoare și nici o mamă jucăușă, dar pot spune că am descoperit că am infinită răbdare pentru ele. Este singurul loc și moment când am răbdare.

Dacă mă întrebi care este cel mai greu lucru ar fi să-mi cresc copiii singură, mi se pare extrem de dur și la fel de greu mi se pare să crească copiii fără părinți”, a mai adăugat vedeta.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă