Momente de vis pentru omul refuzat de Gigi Becali! Aissa Laidouni, titular cu Barcelona lui Messi, în Liga Campionilor, după ce a jucat în play-out-ul Ligii 1! FOTO

4 luni in urmă 17

Aissa Laidouni este titular pentru Ferencvaros în meciul de Liga Campionilor jucat de maghiari pe Nou Camp, cu Barcelona. Fostul mijlocaș al celor de la Voluntari a fost refuzat în trecut de Gigi Becali.

Laidouni a fost vândut de Voluntari în august la Ferencvaros. Ilfovenii au încasat 600 de mii de euro, iar mijlocașul francez are ocazia unui dalt fabulos în carieră.

Aissa Laidouni, titular cu Barcelona lui Messi, în meciul lui Ferencvaros din Liga Campionilor

Laidouni a fost trimis pe teren de către Rebrov încă din primul minut al meciului de pe Nou Camp, cu Barcelona.

La première pour Aissa Laidouni en Champions league face au Barça ce soir #TeamDz #BarcaFerencvaros pic.twitter.com/OfharAQgkg

— Ishaq Chebli (@IshaqChebli) October 20, 2020

Aissa Laidouni trăiește adevărate momente de vis. Îl va întâlni pe starul Lionel Messi, într-un meci de gală pentru maghiari, jucat pe Nou Camp. Ferencvaros este la prima partidă în Liga Campionilor după 20 de ani.

Gigi Becali: „Nu am nevoie de Laidouni şi gata!”

Laidouni a jucat pentru FC Voluntari între 2018 și 2020. A fost și pe lista lui Gigi Becali, care l-a dorit la FCSB. Transferul a căzut din cauza pretențiilor impresarilor, care au cerut comision în realizarea mutării, după dezvăluirea patronului FCSB:

„Nu-l mai luăm. I-am spus să-i dublăm salariul, i-am trimis contractul, iar impresara (n.r. – Liubliana Nedelcu) a zis că trebuie să luaţi în calcul procente şi comision pentru impresar. Şi eu am zis ‘Asta e culmea’.

Eu, FCSB, să dau comision. Vrei comision? Ia comision de la cine îl aduci. Îţi iei comisionul de dinainte. Eu negociez banii mei. Cum să-ţi dau ţie bani, când tu reprezinţi jucătorul? Ia de la client, de ce să iei de la mine?

Vrea şi procent. Vrea procent din vânzare. Bă, eşti nebun? Nu am nevoie de Laidouni şi gata. Îi trimit contractul jucătorului şi îi zic: Vrei 10.000 sau rămâi la Voluntari! Semnezi sau nu semnezi? Uite ce spune impresarul tău”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Barcelona: Neto – S. Roberto, Pique, Lenglet, Dest – Pjanic, De Jong – Trincao, Coutinho, A. Fati – Messi
Ferencvaros: Dibusz – Botka, Blazic, Kovacevic, Civic – Kharatin, Laidouni – Siger – Zubkov, Niguen, Isael

The post Momente de vis pentru omul refuzat de Gigi Becali! Aissa Laidouni, titular cu Barcelona lui Messi, în Liga Campionilor, după ce a jucat în play-out-ul Ligii 1! FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă