Momente de panică pe Stade Velodrome! Lionel Messi a fost alergat de un suporter intrat pe teren | VIDEO

1 lună in urmă 37

Momente de panică pe Stade Velodrome! În minutul 73 al partidei, argentinianul Lionel Messi a primit o minge la mijlocul terenului, a accelerat în flancul drept, însă s-a trezit pe urmele sale cu un suporter, lansat ca un veritabil atlet.

Suporterul a intrat pe teren nestingherit, dar a părut că nu are nimic de împărțit cu starul lui Paris Saint-Germain. Cel mai probabil, acesta ar fi vrut doar să vorbească sau să-l atingă pe argentinian.

Suporterul chiar a ajuns să pună mâna pe Lionel Messi, apoi forțele de ordine s-au năpustat asupra acestuia, pentru a-l scoate de pe teren.

Lionel Messi, alergat de un suporter pe Stade Velodrome!

Povestea s-a încheiat cu bine, însă este inadmisibil ca la un asemenea meci să nu fie asigurată siguranța jucătorilor aflați pe teren. De data aceasta a fost vorba de un suporter pașnic, dar nu întotdeauna se întâmplă așa.

VIDEO:

Vídeo do torcedor atrapalhando Messi KKKKKKKKKK pic.twitter.com/10iOIhxs3O

— Messimaniacas (@Messimaniacas_) October 24, 2021

Ne aducem aminte de suporterul celor de la Petrolul Ploiești care a intrat înarmat pe teren, cu un box, la un meci cu FCSB, și l-a lovit cu pumnul în tâmplă pe George Galamaz.

The post Momente de panică pe Stade Velodrome! Lionel Messi a fost alergat de un suporter intrat pe teren | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă