Momente de panică la metrou, după ce o fată a căzut pe șine. Circulația a fost blocată

1 lună in urmă 1

O fată de 13 ani a căzut în calea de rulare a metroului de la stația Piața Unirii 1 din București. Aceasta a fost scoasă de personalul Metrorex, circulația fiind blocată pe direcția către stația Republica.

"Metrorex informează că astăzi, 15.03.2021, la ora 18:54, la stația de metrou Piața Unirii 1, linia 1 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta a alunecat din greșeală în calea de rulare, fiind extras fără vătămări corporale.

Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție.

Precizăm că circulația trenurilor a fost reorganizată între stațiile Piața Unirii 1 - Eroilor 1, înregistrându-se întârzieri minime.

De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: «În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului»", arată un comunicat Metrorex.

Editor : Alexandru Costea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă