Momente de panică la meciul Atalanta – Napoli! Victor Osimhen s-a lovit violent cu capul de gazon și a leșinat, iar ambulanța l-a transportat urgent la spital | VIDEO

1 săptămână in urmă 1

În partida Atalanta – Napoli s-au înscris șase goluri, dar la finalul partidei nimeni nu s-a mai gândit la spectacolul de pe teren. Duelul a avut și un moment  foarte delicat. Victor Osimhen s-a lovit foarte tare cu capul de gazon, iar ambulanța l-a dus urgent la spital. Colegii de echipă au cerut ca nigerianul să fie intubat.

Momentul care a băgat spaima în jucătorii celor două echipe a avut loc în ultimele minute ale partidei. Atacantul lui Napoli, Victor Osimhen, s-a lovit după un duel cu Cristian Romero și a rămas întins pe gazon. Nici măcar colegii de echipă nu și-au dat seama că este ceva serios. Jucătorul oaspeților a aterizat cu viteză și s-a lovit violent cu capul de gazon, suferind o comoție.

Nigerianul a fost lucid la început, dar după aceea și-a pierdut cunoștința, iar ambulanța a intrat în viteză pe terenul de joc. Jucătorii lui Napoli s-au speriat atât de tare încât le-au cerut medicilor să-l intubeze pe Osimhen. (VIDEO AICI)

Fotbalistul a fost scos pe targă de pe teren și transportat la un spital din Bergamo. Jurnaliștii italieni au scris că și-a recăpătat cunoștința, iar starea lui este stabilă.

Atalanta- Napoli 4-2, gazdele au jucat cu un om mai puțin pe teren

În duelul dintre Atalanta și Napoli s-au marcat șase goluri, toate în repriza secundă. Gazdele au jucat din minutul 26 cu om mai puțin pe teren, după eliminarea lui Gasperini, dar au deschis scorul în minutul 52 prin Zapata.

Napoli a egalat după șase minute prin Zielinski, dar Gossens și-a adus formația în avantaj, iar Muriel a mărit avantajul. Gossens a mai trimis o dată mingea în plasă, doar că în propria poartă, iar Romero a dat lovitura finală în minutul 79.

Atalanta ocupă locul 4 cu 43 de puncte, în vreme ce Napoli se află pe poziția numărul 7 cu 40 de puncte.

The post Momente de panică la meciul Atalanta – Napoli! Victor Osimhen s-a lovit violent cu capul de gazon și a leșinat, iar ambulanța l-a transportat urgent la spital | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă