Momente de panică la Dinamo! Marin Hîldan, tatăl „Unicului Căpitan”, este internat la ATI! A fost operat de urgență. „I-a dat, practic, a doua șansă la viață!”

3 săptămâni in urmă 17

Marin, tatăl lui Cătălin Hîldan a fost operat de urgență după ce a acuzat probleme la inimă.

Nea Marin, tatăl „Unicului Căpitan” a ajuns de urgență la Spitalul Fundeni și suferit o intervenție chirurgicală de aproape 5 ore marți, 16 noiembrie, anunță Fanatik.

Tatăl lui Cătălin Hîldan auza probleme încă de pe 5 octombrie, atunci când s-au împlinit 21 de ani de când „Unicul Căpitan” a murit pe terenul din Oltenița. „Nu mă simt bine deloc… Mi se umflă rău picioarele… mă dor tare… abia mai pot să merg. Respir greu, parcă nu mai e aer destul în… aer… Tușesc, mă înec… Doamne iartă-mă, dar nu vreau să mă duc la spital, că dacă intru acolo, nu mai ies viu”, spunea Marin Hîldan pe 5 octombrie.

Marin Hîldan a fost operat de urgență

La mai bine de o lună de la acel moment, tatăl lui Cătălin Hîldan a fost operat la Spitalul Fundeni pentru a i se implanta o valvă pe aortă, cea mai mare arteră din corpul uman care, în cazul lui nea Marin, se înfundase. Imediat după ce a fost operat, tatăl fostului mare fotbalist din „Ștefan cel Mare” a fost mutat la ATI.

Acesta a fost internat sâmbătă, 13 noiembrie, iar marți, la trei zile a intrat pe mâna doctorilor. Intervenția chirurgicală minim invazivă a durat 4 ore și 48 de minute.

Cum l-a ajutat Nicolae Badea pe Marin Hîldan

Cristi Hîldan, fratele „Unicului Căpitan” din „Ștefan cel Mare”, a povestit cum a ajuns tatăl său să se opereze și cum l-a ajutat Nicolae Badea pe parcursul acestui timp.

„Era acolo, la Cardiologie, o doctoriță cu o voce aspră și foarte dură, foarte directă… «Domnu Hîldan, dacă nu mergeți să vă operați, puteți muri în orice clipă. Aveți aorta înfundată»… Am înghețat, tata nu mai spunea nici pâs… Și am plecat spre casă gândindu-ne, că de vorbit nu mai aveam chef niciunul, unde să mergem a doua zi, la ce doctor, la ce spital…

Și tocmai când intram în Brănești, sună telefonul… Domnul Badea… Total întâmplător, cu totul alte probleme decât tata… I-am spus eu de tata… Și mi-a zis să-l las până dimineață să dea niște telefoane. Și de atunci domnul Badea s-a interesat zilnic ce face tata, ce avem nevoie, când se operează, dacă mai este necesar să dea vreun telefon… I-a dat, practic, a doua șansă la viață lui tata…”, a spus Cristi Hîldan pentru sursa citată mai sus.

The post Momente de panică la Dinamo! Marin Hîldan, tatăl „Unicului Căpitan”, este internat la ATI! A fost operat de urgență. „I-a dat, practic, a doua șansă la viață!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă