Momente de cumpănă la CSA Steaua - Dinamo 2 » Un jucător dinamovist s-a prăbușit pe teren și a fost urcat în ambulanță

1 lună in urmă 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 martie 2021, 16:26 / Actualizat sambata, 27 martie 2021 16:54

Andrei Mitran (20 de ani), fundașul stânga de la Dinamo 2, s-a prăbușit pe teren în repriza secundă a meciului din Liga 3 cu CSA Steaua, ceea ce a dus la intervenția ambulanței. 

În minutul 52 al meciului din Complexul Ghencea dintre CSA Steaua și Dinamo 2, Andrei Mitran s-a prăbușit pe gazon. „Centralul” Gabriel Mihuleac a solicitat de îndată intervenția medicilor, iar aceștia i-au acordat dinamovistului un prim ajutor, ajutându-l să respire pe gazon. Ulterior, apărătorul lui Dinamo a fost urcat cu targa în ambulanță și apoi transportat în afara suprafeței de joc.

Imaginile de pe transmisiunea live pe YouTube, asigurată de Steaua TV, nu au arătat momentul în care Mitran a căzut pe teren, însă comentatorul partidei a afirmat că jucătorul nu ar fi fost lovit de nimeni. 

Jucătorul părea conștient în momentul în care a fost urcat în ambulanță. Ultimele vești sunt că Mitran este conștient și cooperează cu medicii de pe ambulanță. Fotbalistul nu a fost transportat la spital în cele din urmă, potrivit Prosport

Dinamo 2, în inferioritate numerică

CSA Steaua conducea cu 1-0 în momentul ieșirii lui Mitran, grație unui gol înscris în minutul 32 de Remus Chipirliu.

Imediat după reluarea jocului - în minutul 58 - Chipirliu a reușit „dubla”, la capătul unei lovituri de colț. Dinamo, care a efectuat la pauză toate schimbările, s-a văzut nevoită să joace în inferioritate numerică din minutul 58. Același Chipirliu a făcut 3-0 în minutul 62. 

Playtech: Aurel Pădureanu a făcut mare SCANDAL la înmormântarea Corneliei Catanga: ”Să mă împuște cu poliția”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă