Momente bizare la Meloburne. Ce s-a întâmplat în momentul în care Novak Djokovic a intrat în sala de forță

2 săptămâni in urmă 13

  • WTA Sydney: Emma Răducanu - Elena Rybakina, marți, 11:30, Digi Sport 2

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Novak Djokovic, momente bizare la Melbourne

Consilierul guvernamental Christopher Tran a notificat tribunalul federal că Ministerul Imigraţiei, Cetăţeniei, Serviciilor de migraţie şi Afacerilor multiculturale, care nu este ministerul care a anulat viza lui Djokovic, va lua în considerare dacă îşi va însuşi dreptul său de a anula viza jucătorului sârb.

Mai mult de atât, celebra publicație The Age scrie că Novak Djokovic este suspectat că ar fi mințit în formularul completat la intrarea în Australia și că riscă până la 12 luni de închisoare.

"Nole" s-a antrenat ieri și și-a anunțat fanii că abia așteaptă să concureze la Australian Open. Azi, liderul mondial s-a pregătit din nou, chiar pe Rod Laver Arena, în spatele ușilor închise, anunță Ben Rothenberg.

Jurnalistul american scrie că înainte de ședința de pregătire, Novak Djokovic a mers la sala de forță, acolo unde a trecut prin momente bizare. În momentul în care liderul mondial a intrat în sală, s-a făcut liniște și toată lumea și-a ațintit privirea asupra sa. Momente deloc confortabile pentru "Nole", care trebuie să facă față unei presiuni imense în următoarele zile.

Novak Djokovic: "Am zburat în Australia pentru a juca"

Novak Djokovic a oferit o primă reacţie după ce după ce instanţa din Melbourne a întors decizia de anulare a vizei lui de intrare în Australia. Sportivul sârb s-a antrenat și speră să participe la Australian Open.

"Sunt mulţumit şi recunoscător că judecătorul a întors anularea vizei. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân şi să încerc să concurez la Australian Open. Rămân concentrat pe asta.

Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem în faţa fanilor minunaţi. Deocamdată nu pot spune mai multe, dar vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați susținut în aceste momente și m-ați încurajat să rămân puternic", a precizat tenismenul sârb, într-o postare pe Twitter.

  • Novak Djokovic este campionul en titre de la Australian Open și deține un număr record de titluri la Melbourne – nouă.
  • La Australian Open 2022, Novak Djokovic ar putea să câștige trofeul de Mare Șlem cu numărul 21 din carieră, un record absolut.
  • Australian Open 2022 este programat în perioada 17-30 ianuarie. Organizatorii au anunțat că toţi jucătorii care vor să participe trebuie să fie vaccinaţi cu ambele doze împotriva COVID-19.
Etichete: novak djokovic , australian open , melbourne , covid-19

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă