Moment UNIC in fotbalul mondial! Avea poarta goala, dar a asteptat 10 secunde pana sa traga! Ce a patit fotbalistul dupa e INCREDIBIL

2 luni in urmă 1

Stuttgart a invins in deplasarea de la Werder Bremen cu scorul de 2-1. 

Partida din etapa a 10-a din campionatul Germaniei s-a dovedit a fi una tensionata, arbitrul acordand numai putin de 10 cartonase galbene la acest meci. Momentul culminant al acestei partidei s-a consumat in minutul 91, atunci cand atacantul lui Stuttgart, Silas Wamangituka, a reusit sa marcheze dubla. 

Fotbalistul a reusit sa profite de un moment de indecizie a defensivei lui Werder si a scapat singur cu poarta goala, clipa in care s-a oprit timp de 10 secunde fara sa traga la poarta. Portarul Pavlenka s-a dus glont catre fotbalistul de origine africana, iar la cateva secunde distanta fotbalistii lui Bremen au mers la Wamangituka ca sa-i ceara explicatii pentru gestul facut. 

Silas Wamangituka segna così il goal dello 0-2 dello Stoccarda sul campo del Werder in pieno recupero. Lucido Matarazzo a toglierlo dal campo: Davie Selke gli avrebbe probabilmente spezzato un perone. pic.twitter.com/oImnb3Swl7

— Giorgio Dusi (@Gio_Dusi) December 6, 2020

Arbitrul Frank Willenborg i-a acordat galben atacantului de la Stuttgart, vazand gestul acestuia ca fiind unul nerespectuos. De asemenea, antrenorul lui Stuttgart l-a schimbat pe atacant imediat dupa golul marcat. In minutul 93, Werder a reusit golul de onoare prin Selke, fotbalist care a si acordat un interviu dupa meci. 

"Nu a avut respect fata de noi. A avut un meci bun, dar trebuia sa loveasca direct mingea si sa se bucure, el a preferat sa astepte in fata portii", a declarat Selke despre atacantul lui Stuttgart.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă