Moment tensionat surprins de camerele TV. Ce a făcut viitoarea adversară a Simonei Halep + cum a ales să-şi concedieze antrenorul

2 months ago 3

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Galerie Foto

Simona Halep - Dayana Yastremska, în optimi la Roma, LIVE la Digi Sport

Miercuri, Yastremska a trecut cu 4-6, 7-6 (7/3), 6-4, după două ore şi 15 minute, de americanca Amanda Anisimova (19 ani, 27 WTA).

În ciuda succesului, Yastremska a avut la final un dialog aprins cu cineva din tribună, însă camerele TV nu au surprins persoana cu care tânăra sportivă se certa.

Discuţia aprinsă de la finalul meciului Dayana Yastremska - Amanda Anisimova

Dayana Yastremska şi-a concediat antrenorul printr-un mesaj postat pe reţelele sociale

Galerie Foto

Dayana Yastremska (20 de ani) a anunţat, în urmă cu o săptămână, că a încheiat colaborarea cu antrenorul Sascha Bajin (35 de ani).

Tânăra sportivă din Ucraina a ales să comunice decizia prin intermediul reţelelor sociale.

"Aş dori să anunţ că după US Open am decis să pun stop colaborării cu Sascha Bajin. Vreau să-i mulţumesc pentru tot şi să-i urez succes. A fost o experienţă bună pentru mine.", a scris Dayana Yastremska, pe Twitter.

Simona Halep - Dayana Yastremska, în optimi la Roma, LIVE la Digi Sport

Adversara Simonei Halep, Dayana Yastremska, este considerată una dintre cele mai talentate jucătoare din "noul val".

În vârstă de 20 de ani, ucraineanca se află pe locul 29 WTA și are deja trei titluri de WTA câștigate, la Hua-Hin, Strasbourg și Hong Kong. La turneele de Grand Slam, Yastremska a obținut cea mai bună performanță în 2019, când a ajuns în optimi la Wimbledon.

Halep şi Yastremska se vor întâlni pentru prima dată la simplu.

Meciul Simona Halep - Dayana Yastremska se va disputa vineri, 18 septembrie, la o oră care va fi anunțată ulterior și va fi în direct la Digi Sport.

Simona Halep a mai jucat două finale la Roma, ambele pierdute în fața Elinei Svitolina. Etichete: simona halep , wta roma , dayana yastremska
Read Entire Article
Powered By Seo Tools